Tiny Toon Adventures: How I Spent My Vacation (1992)

Animatie, Komedie, Avontuur, Familie

Tiny Toon Adventures: How I Spent My Vacation Film Info

Score: 6.6/10 van 74 stemmen
Status: Released IMDb
Release Datum: 1992-03-11
Lengte: 80 Minuut / 1:20
Regisseurs: Ken Boyer, Alfred Gimeno, Rich Arons, Kent Butterworth, Byron Vaughns, Art Leonardi, Barry Caldwell.
Productie Studios: Warner Bros. Television, Amblin Entertainment, Warner Bros. Animation
Productie Land: United States of America

Tiny Toon Adventures: How I Spent My Vacation Foto's

Tiny Toon Adventures: How I Spent My Vacation Trailer

Charlie Adler
als Buster Bunny / Usher (voice)
Tress MacNeille
als Babs Bunny / Big Boo / Babs' Mother / Emily Duff / Roseanne Barr / Barbara Walters / Arsenio Hall / Additional Voices (voice)
Joe Alaskey
als Plucky Duck / Tupelo Toad / Johnny Carson / Ed McMahon / Elmer Fudd / Additional Voices (voice)
Don Messick
als Hamton J. Pig / Radio Announcer (voice)
Jonathan Winters
als Wade Pig / Superman (voice)
Edie McClurg
als Winnie Pig (voice)
Frank Welker
als Uncle Stinky Pig / Byron Basset / Furrball / Little Beeper / Gogo Dodo / Vinnie / Mac Duff / Additional Voices (voice)
Cree Summer
als Elmyra Duff / Mary Melody / Oprah Winfrey (voice)
Sorrell Booke
als Big Daddy Boo (voice)
Rob Paulsen
als Fowlmouth / Johnny Pew / Banjo the Woodpile Possum / Mr. Hitcher / Manager / Additional Voices (voice)
Maurice LaMarche
als Dizzy Devil / David Letterman / Horatio / Theatre Voice (voice)
Gail Matthius
als Shirley the Loon / Sissy Boo (voice)
Kath Soucie
als Fifi La Fume / Little Boo / Little Sneezer / Bimbette Skunk (voice) (as Kath Souci)
Candi Milo
als Sweetie Pie (voice)
Paul Julian
als Road Runner (archive sound) (uncredited)
Bruce Broughton Music
Steven Spielberg Executive Producer
Tom Ruegger Writer
Jean MacCurdy Production Manager
Sherri Stoner Writer
Tom Ruegger Producer
Sherri Stoner Associate Producer
Paul Dini Writer
Frank Marshall Production Supervisor
Kathleen Kennedy Production Supervisor
Nicholas Hollander Writer
Lisa Leonardi-Knight Color Designer
Yoshitake Iwakami Animation
Ken Boyer Director
Alfred Gimeno Director
Rich Arons Director
Kent Butterworth Director
Byron Vaughns Director
Art Leonardi Director
Barry Caldwell Director
Yoshihiro Kasahara Editor
Jean MacCurdy Executive In Charge Of Production
Bruce Broughton Music Supervisor
Steven Bramson Music
Don Davis Music
Richard Stone Music
Stephen James Taylor Music
Mark Watters Music
Albert Lloyd Olson Music
Andrea Romano Casting
Rich Arons Storyboard Artist
Ken Boyer Storyboard Artist
Yi-Chih Chen Storyboard Artist
Jill Colbert Storyboard Artist
Humberto De La Fuente Storyboard Artist
Daniel De La Vega Storyboard Artist
Alberto De Mello Storyboard Artist
Flamarion Ferreira Storyboard Artist
Ian Findley Storyboard Artist
Paul Fisher Storyboard Artist
Eddie Fitzgerald Storyboard Artist
Jim Fletcher Storyboard Artist
Alfred Gimeno Storyboard Artist
Warren Greenwood Storyboard Artist
Dan Haskett Storyboard Artist
Tenny Henson Storyboard Artist
Garrett Ho Storyboard Artist
Enrique May Storyboard Artist
Douglas McCarthy Storyboard Artist
Chris Reccardi Storyboard Artist
Lenord Robinson Storyboard Artist
Byron Vaughns Storyboard Artist
Joe Gall Supervising Film Editor
Kazuhide Tomonaga Animation Director
Toshihiko Masuda Animation Director
Kenji Hachizaki Animation Director
Hiroyuki Aoyama Animation Director
Shuichi Hirata Art Direction
Tom Ruegger Lyricist
Wayne Kaatz Lyricist
Paul Dini Lyricist
Sherri Stoner Lyricist
Hiroshi Aoyama Other

ikwilfilmskijken © 2024