Tiny Toon Spring Break (1994)

Animatie, TV Film, Komedie

Tiny Toon Spring Break Film Info

Score: 6.5/10 van 26 stemmen
Status: Released IMDb
Release Datum: 1994-03-27
Lengte: 45 Minuut / 0:45
Regisseurs: Rich Arons, Dave Marshall, Michael Gerard.
Productie Studios: Amblin Entertainment, Warner Bros. Television, Warner Bros. Animation
Productie Land: United States of America

Tiny Toon Spring Break Foto's

Tiny Toon Spring Break Trailer

John Kassir
als Buster Bunny (voice)
Joe Alaskey
als Plucky Duck / Wade Pig (voice)
Tress MacNeille
als Babs Bunny / Bubbie / Additional Voices (voice)
Cree Summer
als Elmyra Duff / Mary Melody / Additional Voices (voice)
Don Messick
als Hamton J. Pig (voice)
Frank Welker
als Gogo Dodo / Furrball / Bill Clinton / Ross Perot / Additional Voices (voice)
Maurice LaMarche
als Dizzy Devil / Marshal Samuel Gerard / Howard Stern / Additional Voices (voice)
Gail Matthius
als Shirley the Loon / Plucky's Dream Girl / Additional Voices (voice)
Kath Soucie
als Fifi La Fume / Additional Voices (voice)
Nathan Ruegger
als Baby Plucky (voice)
Edie McClurg
als Winnie Pig (voice)
Rob Paulsen
als Pappy / Red Moppel / Announcer (voice)
Rob Paulsen
als Beaver / Additional Voices (voice)
Jim Cummings
als Pappy / Red Moppel / Announcer (voice)
Jeff Bennett
als Hoghead / Stumpy / Additional Voices (voice)
Jess Harnell
als Michael Molten-Lava / Rank / Additional Voices (voice)
Rich Arons Director
Rich Arons Producer
Dave Marshall Director
Steven Spielberg Executive Producer
Peter Hastings Writer
Nicholas Hollander Writer
Michael Gerard Director
Tom Ruegger Writer
Peter Hastings Story Editor
Barry Caldwell Sequence Supervisor
Rusty Mills Sequence Supervisor
Alfred Gimeno Sequence Supervisor
Audu Paden Sequence Supervisor
Jenny Lerew Sequence Supervisor
Rich Arons Storyboard Artist
Brian Mitchell Storyboard Artist
Joey Banaszkiewicz Storyboard Artist
Ryan Roberts Storyboard Artist
Chris Dent Storyboard Artist
Carolyn Gair Storyboard Artist
Ken Harsha Storyboard Artist
Charles Visser Storyboard Artist
Liz Holzman Storyboard Artist
Al Zegler Storyboard Artist
Richard Stone Music
Julie Bernstein Music
Steven Bernstein Music
Carl Johnson Music
Bruce Broughton Main Title Theme Composer
Andrea Romano Casting

ikwilfilmskijken © 2024