Films Op TV Vandaag

Kijk welke films vandaag op tv te zien zijn. Hier een overzicht van de beste films die vandaag op tv te zien zijn met hun kanaal en tijdstip en een korte verhaal omschrijving in onderstaand overzicht.

Alleen met Jenever [14:25, NPO 2, IMDb: ]


Vandaag om 14:25 op NPO 2: In zijn appartement, tussen stapels post, afval en met niets anders in huis dan eieren en flessen jenever, werd het lichaam van Kelly's vader gevonden. Hij lag al weken alleen. Vier jaar later zit Kelly (31) nog steeds met vragen over haar vader en zijn tragische relatie met alcohol. Hoe kon het leven van deze ooit vrolijke, succesvolle zakenman eindigen in een vervuilde, tr...


October Kiss [20:25, RTL8, IMDb: ]


Vandaag om 20:25 op RTL8: De vrolijke Poppy wordt ingehuurd als nanny door een alleenstaande vader, de ambitieuze zakenman Ryan. Ze leert Ryan én zijn kinderen wat echt belangrijk is in het leven. Vlak voor het feest van Halloween beseft Poppy dat ze gevoelens voor Ryan ontwikkelt. Zal Cupido raak schieten?


Taken 3 [20:30, RTL7, IMDb: ]


Vandaag om 20:30 op RTL7: Wanneer hij valselijk beschuldigd wordt van een moord die vlakbij zijn huis wordt gepleegd, stort de wereld van ex-CIA agent Bryan Mills in. Hij wordt op de hielen gezeten door een rechercheur, maar wendt zijn speciale vaardigheden aan om de echte moordenaar op te sporen en zijn rechtvaardigheid te voltrekken.


The Big Short [20:30, SBS9, IMDb: ]


Vandaag om 20:30 op SBS9: Terwijl alle banken feestvierden zagen een paar slimme buitenstaanders op Wall Street wat de grote banken, de media en overheid niet zagen: de wereldeconomie stond op instorten. Zij bedachten een plan om ervan te profiteren. Hun riskante investering bracht hen naar de duistere kant van het moderne bankwezen.


The Equalizer [20:30, Veronica, IMDb: ]


Vandaag om 20:30 op Veronica: Robert McCall (Denzel Washington) is een man met een geheimzinnig verleden. Hij woont in Boston en leidt een onopvallend bestaan. Zijn leven verandert als hij de jonge prostituee, Teri (Chloë Grace Moretz), probeert te redden. Hij komt oog in oog te staan met gewelddadige Russische gangsters en mensenhandelaren die hij één voor één uit probeert te schakelen.


100UP [22:40, NPO 2, IMDb: ]


Vandaag om 22:40 op NPO 2: In '100UP' ontmoet regisseur Heddy Honigmann een kleurrijke verzameling 100-plussers uit verschillende delen van de wereld. Ze hebben al meer dan een eeuw geleefd en waren getuige van grote historische gebeurtenissen, maar in plaats van in het verleden te blijven hangen, kijken ze vooruit. Met de klok die onverbiddelijk doortikt, houden deze honderdjarigen vast aan het leven...


The Prince [22:45, RTL7, IMDb: ]


Vandaag om 22:45 op RTL7: Een monteur met banden met de onderwereld wordt teruggetrokken in het leven dat hij op had gegeven, wanneer hij vermoedt dat zijn dochter is ontvoerd. Hij wordt gedwongen om zijn voormalige rivaal te ontmoeten om haar te redden.


Payback [23:10, Veronica, IMDb: ]


Vandaag om 23:10 op Veronica: Porter (Mel Gibson) wordt opgelicht door zijn vrouw Lynn (Deborah Kara Unger) en zijn beste vriend Val Resnick (Gregg Henry) die hem een kogel door het lijf jagen. Porter wordt voor dood achtergelaten, hij wil wraak en het geld dat Val heeft gestolen. Wanneer Porter erachter komt dat Val inmiddels een hoge pief is in de criminele organisatie 'The Syndicate', kan zijn wraaklu...


The Nice Guys [23:10, SBS9, IMDb: ]


Vandaag om 23:10 op SBS9: Los Angeles, 1977: smog teistert de dag, neon verlicht de nacht. Privé-detective Holland March (Ryan Gosling) vormt met tegenzin een koppel met krachtpatser Jackson Healy (Russell Crowe) om een vermissingszaak op te lossen. Wanneer zij in hun onderzoek een verband vinden tussen een vermist meisje en de dood van pornoster Misty Mountains komt een complot aan het licht dat rei...
ikwilfilmskijken © 2021