Films Op TV Vandaag

Kijk welke films vandaag op tv te zien zijn. Hier een overzicht van de beste films die vandaag op tv te zien zijn met hun kanaal en tijdstip en een korte verhaal omschrijving in onderstaand overzicht.

Barnyard [20:30, Comedy Central, IMDb: ]


Vandaag om 20:30 op Comedy Central: Zodra de boer uit zicht is, grijpen de dieren de kans om de beest uit te hangen. Vooral Otis de Koe is een echt feestbeest. Zijn vader Ben is veel serieuzer en probeert tevergeefs Otis verantwoordelijkheidsgevoel bij te brengen. Dan gebeurt er iets waardoor Otis de leiding moet nemen en de dieren tegen de gevaarlijke coyotes moet beschermen.


Blade [20:30, SBS9, IMDb: ]


Vandaag om 20:30 op SBS9: Net voordat Blade ter wereld kwam, werd zijn moeder gebeten door een vampier, wat haar dood betekende. Ook door de aderen van Blade stroomt het monsterlijke vampierbloed. Hij is opgegroeid tot een vampierjager, uit op wraak voor z'n moeder. De vampiers, die geïnfiltreerd zijn in bijna elke organisatie, hebben het bloed van Blade nodig voor een speciaal ritueel waar mee ze de...


Kidnapping Freddy Heineken [20:30, RTL7, IMDb: ]


Vandaag om 20:30 op RTL7: Cor van Hout (Jim Sturgess), de raadselachtige leider en strateeg van de bende van vier vrienden leidt in 1984 een gedurfd plan om Freddy Heineken (Anthony Hopkins), drijvende kracht achter het Heineken imperium, te ontvoeren. Dit leidt tot de meest geruchtmakende ontvoering van de 21ste eeuw met de hoogste losgeldeis die ooit is betaald in die tijd. Een groot deel van het l...


Pitch Perfect [20:30, Net 5, IMDb: ]


Vandaag om 20:30 op Net 5: Twee concurrerende a capella zanggroepen, Divisi (allemaal meisjes) en Treblemakers (allemaal jongens), strijden om het “International Championship of Collegiate A Capella” (ICCA) te winnen, dat elk jaar in de lente gehouden wordt op Carnegie Hall. Divisi krijgt echter te maken met persoonlijke conflicten: hun zangeres Chloe heeft stemproblemen, vele van hen zijn afgestudeer...


Shutter Island [20:30, Spike, IMDb: ]


Vandaag om 20:30 op Spike: Agent Teddy (DiCaprio) speurt anno 1954 met een collega (Ruffalo) naar een ontsnapte gek op een psychiatrisch gevangeneneiland. De stroeve kennismaking met een raadselachtige psycholoog (Kingsley) belooft weinig goeds, en Teddy's gestage emotionele aftakeling als gevolg van allerlei trauma's helpt ook niet.


Killing Them Softly [22:30, RTL7, IMDb: ]


Vandaag om 22:30 op RTL7: Jackie Cogan is een handhaver die wordt ingehuurd als de regels van de maffia verbroken worden. Wanneer er een roofoverval plaatsvindt tijdens een kaartspel met hoge inzet, onder de bescherming van de maffia, wordt hij ingevlogen. Vakkundig, een scherpzinning gevoel voor mensenkennis, en een stijl zo koelbloedig als zijn blik, opereert hij met betrouwbare precisie.


How to Be Single [22:45, Net 5, IMDb: ]


Vandaag om 22:45 op Net 5: New York zit vol met eenzame zielen op zoek naar de juiste match, echte liefde, een date, of gewoon iets daar tussenin. En ergens tussen de uitdagende berichtjes en one-night stands, hebben deze vrijgezellen allemaal iets gemeen, de noodzaak om te leren op de juiste manier single te zijn in een wereld vol met steeds veranderende definities van liefde.


Atomica [22:55, SBS9, IMDb: ]


Vandaag om 22:55 op SBS9: Het verhaal gaat over Abby. Zij wordt naar een afgelegen kerncentrale gestuurd, om hem weer aan de praat te krijgen. De twee werknemers die ze daar ontmoet, vertonen vreemd en verontrustend gedrag. Beiden vertellen ze andere verhalen en Abby weet al gauw niet meer wie de echte waarheid spreekt en wie te vertrouwen is.
ikwilfilmskijken © 2021