Films Op TV Vandaag

Kijk welke films vandaag op tv te zien zijn. Hier een overzicht van de beste films die vandaag op tv te zien zijn met hun kanaal en tijdstip en een korte verhaal omschrijving in onderstaand overzicht.

Pim & Pom: Het Grote Avontuur [08:35, Ketnet, IMDb: ]


Vandaag om 08:35 op Ketnet: De twee katten Pim en Pom zijn elkaars beste vrienden en wonen samen bij hun baasje de Vrouw. Als de nichtjes Treesje en Sjaantje op bezoek komen, nemen ze de katten mee naar het park voor een picknick. Zij willen dolgraag de katten zelf houden en bedenken daarvoor stiekem een plan. Als Pim en Pom weten te ontsnappen aan de nichtjes, verdwalen ze en moeten samen op straat ov...


La Mal├ędiction de Provins [14:00, TV5MONDE, IMDb: ]


Vandaag om 14:00 op TV5MONDE: De regisseur van het Spectacle des Remparts, de grootste toeristische attractie van de middeleeuwse stad, wordt tijdens de voorstelling doodgestoken. Het wapen is een antieke dolk. Voor de gelegenheid werkt kapitein Patrick Robin samen met zijn ex-vrouw Karine. Deze samenwerking brengt herinneringen en gevoelens naarboven.


Aanmodderfakker [20:25, NPO 3, IMDb: ]


Vandaag om 20:25 op NPO 3: Aanmodderfakker gaat over de lamzak en eeuwige student Thijs, die op relaxed tempo door zijn leven vol bier, chicks en een occasional shift in een sfeerloze mediagigant sloft. Als Thijs weer eens een wasje wil draaien bij zijn zus treft hij daar de oppas aan: Lisa, een zestienjarig meisje met torenhoge ambities. Deze ontmoeting boort bij Thijs een diep weggestopte onvrede ov...


Heat [20:30, Veronica, IMDb: ]


Vandaag om 20:30 op Veronica: Neil McCauley (Robert de Niro) is een professionele dief. De aanpak van zijn diefstallen is zo professioneel, dat het zelfs de politie verbaast. Rechercheur Vincent Hanna (Al Pacino) raakt geobsedeerd door het werk van McCauley en wil hem koste wat kost te pakken krijgen. Het hoogtepunt voor beiden wordt bereikt als McCauley bezig is om zijn grootste klus ooit te klaren en H...


Hulk [20:30, RTL7, IMDb: ]


Vandaag om 20:30 op RTL7: Bruce Banner is een onderzoeker in een laboratorium. Hij werkt mee aan een geheim project om een machine te bouwen waarmee levende cellen gemanipuleerd kunnen worden. Tijdens een experiment gaat er iets mis met Bruce. Hij lijkt nog dezelfde, maar als hij kwaad wordt verandert hij in een groot, groen, gespierd monster: de Hulk! De vraag is of hij zich kan redden van het gehel...


The Lord of the Rings: The Two Towers [20:30, Net 5, IMDb: ]


Vandaag om 20:30 op Net 5: Frodo en Sam trekken verder in de richting van Mordor om hun taak, het vernietigen van de magische ring te volbrengen. Hierbij krijgen ze hulp uit onverwachte hoek. Ondertussen proberen Merry en Pippin te ontsnappen uit de handen van de Orcs, en helpen Legolas, Aragorn en Gimli koning Theoden van Rohan in zijn strijd tegen de legers van Saruman.


Klanken van Oorsprong [22:05, NPO 2, IMDb: ]


Vandaag om 22:05 op NPO 2: Film over de impact van oorlog, vlucht en opnieuw moeten beginnen van verschillende generaties Nederlands-Indische muzikanten. Hun verhalen en muziek maken invoelbaar hoe de turbulente geschiedenis als zowel last als inspiratiebron doorklinkt in hun invloedrijke muzikale bijdrage in Nederland en daarbuiten.


Maman a Tort [23:00, TV5MONDE, IMDb: ]


Vandaag om 23:00 op TV5MONDE: Anouk, veertien jaar, doet een kennismakingsstage bij het verzekeringsbedrijf waar haar moeder werkt. In deze meedogenloze wereld van gesjoemel en lafheid ontdekt ze plotseling de duistere kant van de vrouw die haar heeft opgevoed. Ze verzet zich tegen de onmenselijkheid en weigert zich aan het systeem aan te passen.


Carlito's Way: Rise to Power [00:05, Veronica, IMDb: ]


Vandaag om 00:05 op Veronica: In de film volgen we Carlito Brigante, een kleine misdadiger en kruimeldief in het Harlem van de jaren '60. De Puerto Ricaan ontpopt zich echter binnen korte tijd tot de nieuwe heroïnekoning van de stad.
ikwilfilmskijken © 2020