Shota Sometani

Geboortedatum:
09/03/1992
Geboorteplaats:
Kōtō, Tokyo, Japan:

Filmografie

違国日記 (2024)
als Kazunari Tōno
陰陽師0 (2024)
als Minamoto no Hiromasa
怪物の木こり (2023)
als Kuro Sugitani
ほつれる (2023)
アクターズ・ショート・フィルム3 (2023)
CRANK-クランク- (2023)
いちげき (2023)
als Ushigoro
すずめの戸締まり (2022)
als Minoru Okabe (voice)
ももさんと7人のパパゲーノ (2022)
als Yuta
大怪獣のあとしまつ (2022)
als Denki Mukogawa
竜とそばかすの姫 (2021)
als Shinjiro 'Kamishin' Chikami (voice)
唐人街探案3 (2021)
als Murata Akira
滑走路 (2020)
als Akechi
神木隆之介 25周年 アニバーサリー DVD (2020)
als Himself
聖☆おにいさん 第III紀 (2020)
als ブッダ
シライサン (2020)
als Watanabe Hideaki
最初の晩餐 (2019)
als Rintaro Higashi
旅のおわり、世界のはじまり (2019)
als Yoshioka
聖☆おにいさん 第Ⅱ紀 (2019)
als Buddha
パラレルワールド・ラブストーリー (2019)
als Tomohiko Miwa
初恋 (2019)
als Kase
サムライマラソン (2019)
als Hironoshin Uesugi
聖☆おにいさん (2018)
als Gautama Buddha
泣き虫しょったんの奇跡 (2018)
きみの鳥はうたえる (2018)
als Shizuo
パンク侍、斬られて候 (2018)
als Makobee Makubo
妖猫传 (2017)
als Kukai
予兆 散歩する侵略者 劇場版 (2017)
als Tetsuo
ポンチョに夜明けの風はらませて (2017)
als Nakata
散歩する侵略者 (2017)
3月のライオン 後編 (2017)
als Harunobu Nikaido
PARKS パークス (2017)
als Tokio
3月のライオン 前編 (2017)
als Harunobu Nikaido
海賊とよばれた男 (2016)
als Yoshio Hasebe
聖の青春 (2016)
als Mitsugu Egawa
園子温という生きもの (2016)
als Self
俳優・亀岡拓次 (2016)
als Yokota
先生と迷い猫 (2015)
als Shogo Kojika
バクマン。 (2015)
als Eiji Niizuma
みんな!エスパーだよ! (2015)
als Yoshio Kamogawa
ディアーディアー (2015)
als Takashi
みんな!エスパーだよ! ~欲望だらけのラブ・ウォーズ~ (2015)
als Yoshirō "Yocchan" Kamogawa
バケモノの子 (2015)
als Teenage Kyuta (voice)
ストレイヤーズ・クロニクル (2015)
als Manabu
ソレダケ that's it (2015)
als Samao Daikoku
寄生獣 完結編 (2015)
als Izumi Shinichi
みんな!エスパーだよ!番外編 ~エスパー、都へ行く~ (2015)
als Yoshiri Kamogawa
5windows eb(is) (2015)
寄生獣 (2014)
als Izumi Shinichi
神さまの言うとおり (2014)
als Satake
ぶどうのなみだ (2014)
als Roku
さよなら歌舞伎町 (2014)
als Toru Takahashi
トウキョウ トライブ (2014)
als MC Show
ドライブイン蒲生 (2014)
als Toshi
WOOD JOB! 〜神去なあなあ日常〜 (2014)
als Yuki Hirano
白ゆき姫殺人事件 (2014)
als Hasegawa
永遠の0 (2013)
als Oishi
不気味なものの肌に触れる (2013)
als Chihiro
清須会議 (2013)
als Ranmaru Mori
Venice 70: Future Reloaded (2013)
リアル〜完全なる首長竜の日〜 (2013)
als Shingo Takagi
めめめのくらげ (2013)
als Byakko / White Tiger
ただいま、ジャクリーン (2013)
すーちゃん まいちゃん さわ子さん (2013)
als Kosuke Chiba (employee at cafe)
インターミッション (2013)
シミラー バット ディファレント (2013)
脳男 (2013)
als Shimura
ストロベリーナイト (2013)
als Kento Yanai
悪の教典 (2012)
als Keisuke Hayami
5windows (2012)
天地明察 (2012)
als Tenchi Meisatsu
千年の愉楽 (2012)
als Tatsuo
おおかみこどもの雨と雪 (2012)
als Mr. Tanabe (voice)
貞子3D (2012)
als Enoki
生きてるものはいないのか (2012)
als Keisuke
ALWAYS 三丁目の夕日 '64 (2012)
als Kenji
アントキノイノチ (2011)
als Nobuo Yamaki
恋に至る病 (2011)
als Maru
ヒミズ (2011)
als Yuichi Sumida
あぜ道のダンディ (2011)
als Kota
東京公園 (2011)
als Hiro Takai
心の糸 (2010)
嘘つきみーくんと壊れたまーちゃん (2010)
als Mii-Kun
塀の中の中学校 (2010)
東京島 (2010)
als Manta
憐れみムマシカ (2010)
ユリ子のアロマ (2010)
als Tetsuya
ノラ (2010)
パンドラの匣 (2009)
als Risuke/Hibari
魔法のiらんど SixDays (2009)
フレフレ少女 (2008)
als Tamura Akira
泪壺 (2008)
14歳 (2007)
als Daiki Amamiya
あおげば尊し (2006)
女王蜂 (2006)
als Fumihiko Daidoji
デビルマン (2004)
als Susumu
日野日出志の怪奇劇場 地獄小僧 (2004)
ピンポン (2002)
als Boy
Sanctuary
als Shimizu


ikwilfilmskijken © 2024