Hans Veerman

Geboortedatum:
03/14/1933
Geboorteplaats:
Hilversum, Noord-Holland, Netherlands:

Filmografie

Monte Carlo (2001)
als Garage owner
Wilde Mossels (2000)
als Rinus
Baantjer, de film: De Cock en de wraak zonder einde (1999)
als Johan Zondervan
De kleine blonde dood (1993)
als Politiecommissaris
Mijn vader woont in Rio (1989)
als Gijs
Mama is Boos! (1986)
als Mac
De dream (1985)
als Politiecommissaris
Flesh + Blood (1985)
als Father George
Moord in Extase (1984)
als Boer
De Lift (1983)
als Baas Rising Sun
De vierde man (1983)
als Undertaker
De Anna (1983)
Het teken van het beest (1980)
als Doting
Spetters (1980)
als Eef's vader
Twee Vrouwen (1979)
als Sylvia's father


ikwilfilmskijken © 2024