Kenta Suga

Geboortedatum:
10/19/1994
Geboorteplaats:
Edogawa, Tokyo, Japan:

Filmografie

血の婚礼 (2022)
必殺仕事人2022 (2022)
雨に叫べば (2021)
遮那王 お江戸のキャンディー3 (2019)
als Shana-ō
けむりの軍団 (2019)
劇場版パタリロ! (2019)
als (cameo appearance)
ハイパープロジェクション演劇えんげき「ハイキュー!!」"最強さいきょうの場所 (2019)
凜-りん- (2019)
als Yuta (Osaragi) Ishikura
ハイパープロジェクション演劇えんげき「ハイキュー!!」"はじまりの巨人 (2018)
パーフェクトワールド 君といる奇跡 (2018)
als Hirotaka Koreda
サイモン&タダタカシ (2018)
als Tada Takashi
ハイパープロジェクション演劇えんげき「ハイキュー!!」"進化しんかの夏なつ (2018)
ちょっとまて野球部! (2018)
ハイパープロジェクション演劇えんげき「ハイキュー!!」"勝者しょうしゃと敗者はいしゃ (2017)
獣道 (2017)
als Ryota Sakuma
ダブルミンツ (2017)
als Mitsuo Ichikawa (high school days)
ハイパープロジェクション演劇えんげき「ハイキュー!!」"烏野からすの, 復活ふっかつ! (2017)
als Hinata Shoyo
バースデーカード (2016)
als Masao
ディアスポリス DIRTY YELLOW BOYS (2016)
シマウマ (2016)
als Aka
ハイパープロジェクション演劇えんげき「ハイキュー!!」 (2016)
als Shōyō Hinata
劇場版 媚空-ビクウ- (2015)
als Daichi
Live Spectacle 火影忍者 (2015)
als Gaara
でーれーガールズ (2015)
als Jun Suzuki
青鬼 (2014)
als Shun
スイートプールサイド (2014)
als Toshihiko Ota
淋しい狩人 (2013)
不安の種 (2013)
生贄のジレンマ 下 (2013)
生贄のジレンマ (2013)
als Junichi Shinohara
仮面ライダー×スーパー戦隊×宇宙刑事 スーパーヒーロー大戦Z (2013)
als Inazuman (voice) / Sanagiman (voice) / Geki Red (voice)
ひまわり ~沖縄は忘れない、あの日の空を~ (2013)
als Ryuichi Ishimine
仮面ライダー×仮面ライダー ウィザード&フォーゼ MOVIE大戦アルティメイタム (2012)
als Saburo Kazeta / Inazuman
ALWAYS 三丁目の夕日 '64 (2012)
als Junnosuke Furuyuki
SPACE BATTLESHIP ヤマト (2010)
桜田門外ノ変 (2010)
釣りキチ三平 (2009)
als Sanpei Mihira
死にぞこないの青 (2008)
als Masao Sasaki
ALWAYS 続・三丁目の夕日 (2007)
als Junnosuke Furuyuki
コワイ女 (2006)
als Michio Hishikawa
花田少年史 幽霊と秘密のトンネル (2006)
als Ichiro Hanada
ALWAYS 三丁目の夕日 (2005)
als Junnosuke Furuyuki
ズー (2005)
als Satoshi
ゴジラ ファイナルウォーズ (2004)
als Kenta Taguchi
雨鱒の川 (2004)
als Sinpei (Teen)


ikwilfilmskijken © 2024