Biski Gugushe

Geboortedatum:
09/10/1969
Geboorteplaats:
Hammersmith, London, England, UK:

Filmografie

Urban Warfare (2012)
als Surveillance Man
Messages Deleted (2010)
als Tech - Shrink
High Noon (2009)
als Phin
Pro-Life (2006)
als Kiernan
Behind the Camera: The Unauthorized Story of 'Diff'rent Strokes' (2006)
als Gerren Keith
Replicant (2001)
als Loft Cop
Love and Treason (2001)
als Soldier
Saving Silverman (2001)
als Cop At Darren's House
Turbulence 2: Fear of Flying (1999)
als Ambulance Driver
Y2K (1999)
als Communications Officer
Sabrina the Teenage Witch (1996)
als Larry
Annie O (1996)
als Big Jim Brady


ikwilfilmskijken © 2024