Teri Hatcher

Geboortedatum:
12/08/1964
Geboorteplaats:
Palo Alto, California, USA:
Biografie:
Teri Lynn Hatcher (geboren op 8 december 1964) is een Amerikaanse actrice. Ze staat bekend om haar tv-rollen als Susan Mayer in de ABC-comedy-dramaserie Desperate Housewives en Lois Lane in de ABC-comedy-dramaserie Lois & Clark: The New Adventures of Superman. In 2005 won haar Desperate Housewives-werk haar de Golden Globe Award voor beste actrice en de Screen Actor's Guild Award voor uitstekende prestaties door een vrouwelijke actrice in een komische serie. Beschrijving hierboven van het artikel van Wikipedia Teri Hatcher, onder vergunning gegeven CC-door-SA, volledige lijst van medewerkers op Wikipedia.

Filmografie

How to Fall in Love by Christmas (2023)
als Nora Winters
Christmas at the Chalet (2023)
als Lex Riley
Sly (2023)
als Self (archive footage) (uncredited)
Mid-Love Crisis (2022)
als Mindy
Even More Funny Women of a Certain Age (2021)
als Self
A Kiss Before Christmas (2021)
als Joyce
Madness in the Method (2019)
als Geena
La Folie Disneyland Paris : L'Anniversaire des 25 ans du Parc (2017)
als Self
Sundown (2016)
als Janice
Vitaminamulch: Air Spectacular (2014)
als Dottie
Planes: Fire & Rescue (2014)
als Dottie (voice)
Stan Lee's Mighty 7 (2014)
als Silver Skylark (voice)
Planes (2013)
als Dottie (voice)
Coraline: Creepy Coraline (2009)
als Self
Coraline: The Making of 'Coraline' (2009)
als Self
Coraline (2009)
als Mel Jones / Other Mother (voice)
Resurrecting the Champ (2007)
als Andrea Flak
Momentum (2003)
als Jordan Ripps
A Touch of Fate (2003)
als Megan Marguilas
Best Ever Bond (2002)
als Self (archive footage) (uncredited)
Jane Doe (2001)
als Jane Doe
Spy Kids (2001)
als Ms. Gradenko
Running Mates (2000)
als Shawna
Fever (1999)
als Charlotte Parker
Since You've Been Gone (1998)
als Maria Goldstein
Highly Classified: The World of 007 (1998)
Tomorrow Never Dies (1997)
als Paris Carver
The Secrets of 007 (1997)
2 Days in the Valley (1996)
als Becky Foxx
Heaven's Prisoners (1996)
als Claudette Rocque
All Tied Up (1994)
als Linda Alissio
The Cool Surface (1994)
als Dani Payson
Brain Smasher... A Love Story (1993)
als Samantha Crain
Straight Talk (1992)
als Janice
Dead in the Water (1991)
als Laura Stewart
Soapdish (1991)
als Ariel Maloney
Tango & Cash (1989)
als Katherine 'Kiki' Tango
The Big Picture (1989)
als Gretchen
The Road To Olympia (1984)
als Herself (training in the background)
Planes: Back to School
als Dottie


ikwilfilmskijken © 2024