Sachio Sakai

Geboortedatum:
09/08/1925
Geboorteplaats:
Tokyo, Tokyo, Japan:

Filmografie

女ざかり (1994)
八月の狂詩曲 (1991)
als Mourner
座頭市 (1989)
密約 外務省機密漏洩事件 (1988)
近頃なぜかチャールストン (1981)
als Communications Minister
ブルークリスマス (1978)
反逆の旅 (1976)
やさぐれ刑事 (1976)
吶喊 (1975)
als Nimaibashi Roh Wasuke
ルパン三世 念力珍作戦 (1974)
激動の昭和史 沖縄決戦 (1971)
ゲゾラ・ガニメ・カメーバ 決戦!南海の大怪獣 (1970)
als The Editor (uncredited)
幽霊屋敷の恐怖 血を吸う人形 (1970)
als Taxi Driver
ゴジラ・ミニラ・ガバラ オール怪獣大進撃 (1969)
als Bank Robber Senbayashi
コント55号 俺は忍者の孫の孫 (1969)
コント55号 人類の大弱点 (1969)
風林火山 (1969)
愛のきずな (1969)
als Miyata
Hyappatsu hyakuchu: Ogon on me (1968)
als Middle-aged Japanese
日本のいちばん長い日 (1967)
als Atsugi Air Base Crew Chief
キングコングの逆襲 (1967)
als Henchman
国際秘密警察 絶体絶命 (1967)
als Secret Police Officer Shimada
暴れ豪右衛門 (1966)
als Shigeju
What's Up, Tiger Lily? (1966)
als Hoodlum
奇巌城の冒険 (1966)
als Guide
100発100中 (1965)
国際秘密警察 鍵の鍵 (1965)
als Inagawa
太平洋奇跡の作戦 キスカ (1965)
als Kojima
社長忍法帖 (1965)
士魂魔道 大龍巻 (1964)
のら犬作戦 (1963)
ハワイの若大将 (1963)
als 赤塚
独立機関銃隊未だ射撃中 (1963)
五十万人の遺産 (1963)
als Igarashi, Keigo Gunji's driver
暗黒街の牙 (1962)
忠臣蔵 花の巻・雪の巻 (1962)
やま猫作戦 (1962)
キングコング対ゴジラ (1962)
als Obayashi
妖星ゴラス (1962)
als Physician
銀座の若大将 (1962)
als Hiroshi
椿三十郎 (1962)
als Samurai
暗黒街撃滅命令 (1961)
als Murata
真紅の男 (1961)
大学の若大将 (1961)
用心棒 (1961)
als First Foot Soldier
顔役暁に死す (1961)
大阪城物語 (1961)
als Kai Hayami
暗黒街の弾痕 (1961)
独立愚連隊西へ (1960)
接吻泥棒 (1960)
電送人間 (1960)
als Taki
国定忠治 (1960)
als Tamazo
暗黒街の対決 (1960)
als Fudokichi
独立愚連隊 (1959)
戦国群盗傳 (1959)
或る剣豪の生涯 (1959)
als (uncredited)
私は貝になりたい (1959)
鉄腕投手・稲尾物語 (1959)
als Sadayuki Inao
暗黒街の顔役 (1959)
隠し砦の三悪人 (1958)
als Captured foot soldier (uncredited)
Half Human: The Story of the Abominable Snowman (1958)
als Third Skier
駅前旅館 (1958)
結婚のすべて (1958)
als Koichiro Doi
花嫁三重奏 (1958)
続・サザエさん (1957)
極楽島物語 (1957)
蜘蛛巣城 (1957)
als Washizu samurai
Godzilla, King of the Monsters! (1956)
als Hagiwara
暗黒街 (1956)
驟雨 (1956)
als Tada
宮本武蔵完結編 決闘巌流島 (1956)
als Matahachi Honiden (uncredited)
獣人雪男 (1955)
als Nakata
続宮本武蔵 一乗寺の決闘 (1955)
als Matahachi Honiden
男性NO.1 (1955)
als Onuki
ゴジラ (1954)
als Newspaper Reporter Hagiwara
次郎長三国志 第八部 海道一の暴れん坊 (1954)
七人の侍 (1954)
als Coolie #2
次郎長三国志 第七部 初祝い清水港 (1954)
太平洋の鷲 (1953)
als (uncredited)
花の中の娘たち (1953)
抱擁 (1953)
次郎長三国志 第二部 次郎長初旅 (1953)
港へ来た男 (1952)
als (uncredited)
足にさわった女 (1952)
生きる (1952)
als Yakuza (uncredited)
東京の恋人 (1952)
若い人 (1952)
四十八人目の男 (1952)
南国の肌 (1952)
ラッキーさん (1952)
荒木又右衛門 決闘鍵屋の辻 (1952)
Aika (1951)
酔いどれ天使 (1948)
als Guitar Player
素晴らしき日曜日 (1947)
als Shady Ticket Man


ikwilfilmskijken © 2022