Carol Goodner

Geboortedatum:
05/30/1904
Geboorteplaats:
New York, New York, U.S.:

Filmografie

Julius Caesar (1938)
als Portia
A Royal Divorce (1938)
als Madame Tallien
The Frog (1937)
als Lola Bassano
The Dominant Sex (1937)
als Gwen Clayton
Music Hath Charms (1936)
als Mrs. Norbray
Mimi (1935)
als Musette
The Student's Romance (1935)
als Veronika Laubenthaler
Red Ensign (1934)
als June MacKinnon
The Fire Raisers (1934)
als Helen Vaughan
Just Smith (1933)
als Mary Linkley
There Goes the Bride (1932)
als Cora
The Flying Squad (1932)
als Ann Perryman
The Ringer (1931)
als Cora Ann Milton
Those Who Love (1929)
als Anne


ikwilfilmskijken © 2024