Charly Koubesserian

Geboortedatum:
05/04/1931
Geboorteplaats:
Paris, France:

Filmografie

Belmondo, il était une fois le beau monde (2011)
als Intervenant
Belmondo, itinéraire... (2011)
als Self
Hold-up (1985)
als Hotel receptionist in Paris
Joyeuses Pâques (1984)
als Le patron du restaurant indien
L'Alpagueur (1976)
als Poisoned prisoner
L'Incorrigible (1975)
als Man in front of the Colibri-Bar (uncredited)
Le Magnifique (1973)
als Guard (uncredited)

Productie

Une chance sur deux
Makeup Artist
Les Misérables
Makeup Artist
Itinéraire d'un enfant gâté
Key Makeup Artist
Le Solitaire
Makeup Artist
Hold-up
Key Makeup Artist
Gauguin the Savage
Makeup Artist
Flic ou Voyou
Makeup Artist
Bilitis
Makeup Artist
Le Corps de mon ennemi
Makeup Artist
L'Alpagueur
Makeup Artist
L'Incorrigible
Makeup Department Head
Peur sur la ville
Makeup Artist
Stavisky...
Makeup Artist
Le Magnifique
Key Makeup Artist
La Scoumoune
Makeup Department Head
Le Casse
Makeup Artist
La Femme écarlate
Makeup Artist


ikwilfilmskijken © 2024