Dafne Fernández

Geboortedatum:
01/31/1985
Geboorteplaats:
Madrid, Spain:

Filmografie

Descarrilados (2021)
Perfectos desconocidos (2017)
als Blanca
Viral (2013)
als Susana
Real Playing Game (2013)
als Young Kate
Sólo para dos (2013)
als Teresa
Entrelobos (2010)
als Pizquilla
Malamuerte (2009)
als Eva
La caja 507 (2002)
als María Pardo Muñoz
Hombres felices (2001)
Goya en Burdeos (1999)
als Rosario
Entre las piernas (1999)
als Celia
Resultado Final (1998)
als María José niña
Pajarico (1997)
als Fuensanta
Malena es un nombre de tango (1996)
als Malena Niña


ikwilfilmskijken © 2024