Teresa Sawicka

Geboortedatum:
06/01/1949
Geboorteplaats:
Kraków, Polska:

Filmografie

Kundel (2022)
Ptaki śpiewają w Kigali (2017)
Dziewczyna z szafy (2013)
als Kwiatkowska
Mała Moskwa (2008)
als Janicka, matka Michała
Kup teraz (2008)
als Matka Pauliny
Na boso (2007)
als Kotlarzowa
Homo Father (2005)
als Gabriel's mother
W dół kolorowym wzgórzem (2004)
als Milena
Głośniej od bomb (2001)
als Krystyna
Nie ma zmiłuj (2000)
als matka Moniki
Poniedziałek (1999)
als Halina
Szklany dom (1990)
als ciotka Wandy
Kaj's fødselsdag (1990)
als Krystyna
Głód serca (1988)
als przyjaciółka Marii
Wolny strzelec (1987)
als Joanna Dąbkówna
Przez dotyk (1986)
als Doctor
Nadzór (1985)
als Beata
Remis (1984)
als Jacek's mother
On, ona, oni (1983)
als Marta Herman (segment 2)
Wielki Szu (1983)
als Recepcjonistka Halinka
Głosy (1982)
als Iwona Ruda, żona Marka
Dreszcze (1981)
als Mother
Ukryty w słońcu (1980)
als Critic
Laureat (1980)
als Lidka
Kung-fu (1980)
als Irena Markowska
Roman i Magda (1979)
als kobieta


ikwilfilmskijken © 2024