Tatsuo Matsumura

Geboortedatum:
12/18/1914
Geboorteplaats:
Yokohama, Kanagawa Prefecture, Japan:

Filmografie

解夏 (2004)
銃声 Last Drop of Blood (2003)
冷静と情熱のあいだ (2001)
als Seiji Agata
長崎ぶらぶら節 (2000)
雨あがる (1999)
als Jii Sekkyo-Bushi
友情 -Friendship- (1998)
Lie Lie Lie (1997)
als Seiichiro Hirasawa
流れ板七人 (1997)
als Kaito Urabé
Sayonara Nippon! (1995)
Hiroshima (1995)
als Prime Minister Kantaro Suzuki
四十七人の刺客 (1994)
als Yahê Horibe
まあだだよ (1993)
als Professor Hyakken Uchida
戦争と青春 (1991)
als Jinsaku Kiyohara
男はつらいよ 寅次郎物語 (1987)
als Kikuta
Otoko wa tsurai yo: Torajirô ren'ai juku (1985)
als the Professor
男はつらいよ 口笛を吹く寅次郎 (1983)
als the Rendaiji Priest
刑事物語2 りんごの詩 (1983)
薩摩飛脚 (1982)
疑惑 (1982)
als Masao Harayama
男はつらいよ 寅次郎かもめ歌 (1980)
als Hayashi
赤い死線 (1980)
男はつらいよ 翔んでる寅次郎 (1979)
als Reikichi
獄門島 (1977)
als Chinese herbal doctor Koan
男はつらいよ 寅次郎恋やつれ (1974)
als Kuruma
男はつらいよ 私の寅さん (1973)
男はつらいよ 寅次郎忘れな草 (1973)
als Ryuzo Kuruma
男はつらいよ 寅次郎夢枕 (1972)
als Tatsuzō
黒の奔流 (1972)
男はつらいよ 柴又慕情 (1972)
als Uncle
あゝ声なき友 (1972)
男はつらいよ 純情篇 (1971)
als Doctor Yamashita
極道兇状旅 (1970)
どですかでん (1970)
als Kyota Watanaka
Burabo! Wakadaishô (1970)
秘剣破り (1969)
怪猫 呪いの沼 (1968)
als Tsuyama Mataemon
みな殺しの霊歌 (1968)
座頭市血煙り街道 (1967)
als Tahe
上意討ち 拝領妻始末 (1967)
als Lord Masakata Matsudaira
組織暴力 (1967)
陸軍中野学校 竜三号指令 (1967)
なつかしい風来坊 (1966)
006は浮気の番号 (1965)
最後の審判 (1965)
馬鹿が戦車でやって来る (1964)
続高校三年生 (1964)
裸の重役 (1964)
als Hikonosuke Isono
越後つついし親不知 (1964)
いいかげん馬鹿 (1964)
江分利満氏の優雅な生活 (1963)
台所太平記 (1963)
最後の顔役 (1963)
七人の刑事 (1963)
切腹 (1962)
キングコング対ゴジラ (1962)
als Dr. Makino
ニッポン無責任時代 (1962)
Toiretto Buchou (1961)
紅の海 (1961)
ガス人間第一号 (1960)
als Editor Ikeda
'Akasaka no shimai' yori: yoru no hada (1960)
濹東綺譚 (1960)
警視庁物語 血液型の秘密 (1960)
als Doctor
電送人間 (1960)
或る夜ふたたび (1956)


ikwilfilmskijken © 2022