Bobbi Salvör Menuez

Geboortedatum:
05/08/1993
Geboorteplaats:
Brooklyn, New York City, New York, USA:

Filmografie

Lipstick on the Glass (2024)
My Animal (2023)
als Heather
Summer Solstice (2023)
als Leo
Under My Skin (2020)
Diamond Soles (2019)
als Mary Ellen
Adam (2019)
als Gillian
Under the Silver Lake (2018)
als Shooting Star #1
Caprice (2018)
als India
Runaway Baby (2017)
als Chloé
Cheer Up Baby (2017)
Landline (2017)
als Sophie
The Cost of Change (2017)
Nocturnal Animals (2016)
als Samantha Morrow
White Girl (2016)
als Katie
My First Kiss and the People Involved (2016)
als Sam
The Breakup Girl (2015)
als Kendra Baker
Off Season (2015)
als The Sun
I Remember Nothing (2015)
als Joan (Tonic)
Mall (2014)
als Adelle
Uncertain Terms (2014)
als Nina
Après Mai (2012)
als Leslie

Productie

My Animal
Executive Producer


ikwilfilmskijken © 2024