Robert Lussac

Geboortedatum:
07/06/1902
Geboorteplaats:
Antwerpen, Flanders, Belgium:

Filmografie

Baas Gansendonck (1974)
als Gansendonck (as Bob Storm)
La Maison sous les arbres (1971)
Malpertuis (1971)
als Griboin
Vive le duc! (1960)
La tricheuse (1960)
De klucht van de brave moordenaar (1956)
als Bril
't Is wreed in de wereld (1954)
als Van Peborgh
Brelan d'as (1952)
als Le directeur de la police (uncredited)
Seuls au monde (1952)
Ouvert contre X... (1952)
als Le Mesles (uncredited)
Le Banquet des Fraudeurs (1952)
als Smokkelaar
Monsieur Leguignon Lampiste (1952)
als Le président de la 13ème chambre correctionnelle
Capitaine Ardant (1951)
als The caïd Si Kébir
Deux sous de violettes (1951)
als (uncredited)
La Vie chantée (1951)
als The castellan
Folie douce (1951)
Mystère à Shanghai (1950)
als Commissaire Malaise
On n'aime qu'une fois (1950)
als Le professeur Trousselier
Un certain monsieur (1950)
als Hector (uncredited)
Voyage à trois (1950)
als Poulot
L'Auberge du péché (1949)
als The judge
Marlène (1949)
als Commissioner
L'inconnue n° 13 (1949)
Le Mannequin assassiné (1948)
als Commissioner Aimé Malaise
L'Amour autour de la maison (1947)
Le pèlerin de l'enfer (1946)
als Father Damian
Barak 1 (1945)
als Raymond Bourdin


ikwilfilmskijken © 2024