Magdalena Popławska

Geboortedatum:
04/03/1980
Geboorteplaats:
Stolp, Pomerania, Germany (now Slupsk, Pomorskie, Poland):

Filmografie

Wieczór kawalerski (2024)
Film dla kosmitów (2024)
als Jeremi's mother
Zielona granica (2023)
als Bogdan's wife
Czarna owca (2021)
als Magda
Prime Time (2021)
als Mira Kryle
Rain (2020)
als Aleksandra
Interior (2019)
als Magda
53 wojny (2018)
als Anna
Podatek od miłości (2018)
als Ilona
Atak paniki (2018)
als Monika
Reakcja łańcuchowa (2017)
als Matka Kasi
Jestem Mordercą (2016)
als Teresa Jasińska
Lowcy miodu (2016)
als Herself
Król życia (2015)
als Norma
Obietnica (2014)
als Sylwia Śliwińska, matka Lili
Dziewczyna z szafy (2013)
als Anna
Lęk wysokości (2011)
als Ewa Janicka, Tomasz's wife
Prosta historia o miłości (2010)
als Aktorka Marta Dąbrowska
Between 2 Fires (2010)
als Marta Kowalska
Zero (2009)
als Employee's Lover
Afterparty (2009)
Benek (2007)
als Otylia
Doskonałe popołudnie (2007)
als Anna Knysok


ikwilfilmskijken © 2024