Jeremy Luke

Geboortedatum:
03/23/1978
Geboorteplaats:
Staten Island, New York City, New York, USA:

Filmografie

A Place in the Field (2023)
als LT. Sylvestre
The Featherweight (2023)
als Rocky Marciano
The Disappearance of Toby Blackwood (2021)
als Paul Balducci
The Irishman (2019)
als Marco Rossi
How Sarah Got Her Wings (2015)
als Stuart
Broken Horses (2015)
als Franco
Jersey Boys (2014)
als Donnie
ETXR (2014)
als Danny Fishmonger
A Private Act (2013)
als Alfonso Febres Ruiz
Mikeyboy (2013)
als Turbo
Don Jon (2013)
als Danny
The Smile Man (2013)
als Shorty
Brutal (2012)
als Mikey T
Santa Preys For X-Mas (2010)
als Detective Patari
Sinatra Club (2010)
als Rocky
Big Shot: Confessions of a Campus Bookie (2002)
als Nick
The Vortex
als Johnnie B
Mob Cops
Replica
als Mickey


ikwilfilmskijken © 2024