Paul Campbell

Geboorteplaats:
Jamaica:

Filmografie

When Morning Comes (2022)
als Pastor James
Romeo and Juliet in Harlem (2017)
als Chief of Police (the Prince)
Jamaican Mafia (2015)
als Soljie
Home Again (2012)
als Uncle Archie Morris
Out the Gate (2011)
als Badz
Machete Joe (2010)
als Machete Joe
First Sunday (2008)
als Blahka
Return Of Fire (2004)
Fire 2002 (2002)
Shottas (2002)
als Mad Max
Third World Cop (1999)
als Capone
Dancehall Queen (1997)
als Priest
Catch a Fire (1996)
als Paul Bogle
Klash (1995)
als Ultimate
Wide Sargasso Sea (1993)
als Young Bull
The Lunatic (1991)
als Aloysius
Passion and Paradise (1989)
als Terron


ikwilfilmskijken © 2024