Leif Wager

Geboortedatum:
02/11/1922
Geboorteplaats:
Helsinki, Finland:

Filmografie

Tuomas Murasen rikos (1994)
als Thomas Stenwall
Ystävät, toverit (1990)
als Manager Eskeland
Stiller, Garbo & jag (1988)
Den förtrollade vägen (1986)
als Uncle Fabian
Runoilija ja muusa (1978)
als kartanon isäntä
Päämaja (1970)
als colonel, Stockholm military agent
Minne av två måndagar (1965)
Ett fat amontillado (1963)
als Montresor
Staden (1962)
als Joakim
Olin nahjuksen vaimo (1961)
als Kaarlo Kaski
Toivelauluja (1961)
als 1. konstaapeli
Tähtisumua (1961)
Kaks' tavallista Lahtista (1960)
als Toivo Lahtinen
Sven Tuuva (1958)
als Sandels
Kihlaus (1955)
Ryysyrannan Jooseppi (1955)
als Carolus Koskelin
Onnelliset (1954)
als Lauri Alanko
Kolmiapila (1953)
als Jorma
Saariston tyttö (1953)
als Antti
Tervetuloa aamukahville eli tottako toinenkin puoli? (1952)
als Uljas Uriel Vaaksanpää
Mitäs me taiteilijat (1952)
als Valde Kannel
Tåg norrut (1952)
als Mauno Jatinen
…ja Helena soittaa (1951)
als Kari Karstela
Kesäillan valssi (1951)
als Lauri Alanko
Rion yö (1951)
als Leka
Tanssi yli hautojen (1950)
als Aleksanteri I
Vain kaksi tuntia (1949)
als alilääkäri Alec von Wentell
Haaviston Leeni (1948)
als Harri
Läpi usvan (1948)
als Pertti Jarkamo
Pikajuna pohjoiseen (1947)
als Reino Sompa
Nuoruus sumussa (1946)
als Alf Randell
Sylvi (1944)
als Viktor Halling
Hevoshuijari (1943)
als Kuisma
Katariina ja Munkkiniemen kreivi (1943)
als Mauritz Armborg
Puck (1942)
als Risto Kaarna
Synden Lockar
Daniel Hjort
als Johan Fleming


ikwilfilmskijken © 2024