Uuno Laakso

Geboortedatum:
10/01/1896
Geboorteplaats:
Hollola, Finland:

Filmografie

Tyttö tuli taloon (1956)
als Producer
Onnelliset (1954)
als Konrad Grahn
Herrojen Eeva (1954)
als V. Pullinen
Morsiusseppele (1954)
als Imperial officer
Kunnioittaen (1954)
als Elmeri Vara
Omena putoaa… (1952)
als Lecher
Mitäs me taiteilijat (1952)
als Akseli Hynynen
Yhden yön hinta (1952)
als Lampinen
Silmät hämärässä (1952)
als The Actor
Kesäillan valssi (1951)
als Mr. Grahn
Kaunis Veera eli ballaadi Saimaalta (1950)
als Rääveli
Katupeilin takana (1949)
als Jalle
Sankari kuin sankari (1948)
als Johtaja August Kassinen, "Aku"
Särkelä itte (1947)
als Julius Särkelä
Kirkastuva sävel (1946)
als Julenius
Viikon tyttö (1946)
als Girl of the Week presenter
Nuoruus sumussa (1946)
als Kyljys-Kalle
Nokea ja kultaa (1945)
als 'Ryyppy-Ville'
Kohtalo johtaa meitä (1945)
als Heikki Linna
Nainen on valttia (1944)
als Kalle
Vaivaisukon morsian (1944)
Hevoshuijari (1943)
als Korppi
Tuomari Martta (1943)
als Kalle Karsta
Synnin puumerkki (1942)
als Filippus Flinkman
Avioliittoyhtiö (1942)
als Aatu Roni
Poretta eli Keisarin uudet pisteet (1941)
als näyttelijä Uuno Alarik Järvinen
Poikani pääkonsuli (1940)
als Albert Takkulainen
Kersantilleko Emma nauroi? (1940)
als Mr. Tobias Strömberg
Anu ja Mikko (1940)
als Antti
Kyökin puolella (1940)
als Aatami Hilpeläinen
Aktivistit (1939)
als Värväri-Ville
Sysmäläinen (1938)
als Erik Stjernhök
Markan tähden (1938)
als Kustaa Markka
Olenko minä tullut haaremiin (1938)
als Aabraham Hallavuo
Tulitikkuja lainaamassa (1938)
als Jussi Vatanen
Kuriton sukupolvi (1937)
als Reinhold Varavaara
Kuin uni ja varjo (1937)
als Juha Luoma
Ja alla oli tulinen järvi (1937)
als Esa (uncredited)
Mieheke (1936)
als Heikki Markkula
Vaimoke (1936)
als Julle Miettinen
VMV 6 (1936)
als Lundström
Kaikki rakastavat (1935)
als Into Sydänmurto
Siltalan pehtoori (1934)
als Hugo Mandelcrona
Minä ja ministeri (1934)
als Hirvimaa
Herrat täysihoidossa (1933)
als Uuno Sorjonen
Voi meitä! Anoppi tulee (1933)
als Aapeli Andersson
Sininen varjo (1933)
als Defense councel
Meidän poikamme (1929)
als Santtu
Runoilija muuttaa (1927)
als herra Tuisku


ikwilfilmskijken © 2024