Kristin Minter

Geboortedatum:
11/22/1965
Geboorteplaats:
Miami, Florida, USA:

Filmografie

7th Secret (2023)
als Liz Lombardi
We Are Boats (2019)
als Miss P
Deadly Shores (2018)
Liza, Liza, Skies Are Grey (2016)
als Mother
Dirty (2016)
als Captain Scott
Honeyglue (2016)
als Aunt Lisa
Fire City: End of Days (2015)
als Jane
Excess Flesh (2015)
als Nina
Let Go (2011)
als Driver
What if... (2010)
als Cynthia
Friends with Money (2006)
als Oblivious Mom
The Bread, My Sweet (2001)
als Lucca
Diamond Men (2000)
als Cherry
Tick Tock (2000)
als Carla
American Virgin (2000)
als Susie
Behind the Seams (2000)
als Joy
Michael Angel (2000)
als Charlotte
Tyrone (1999)
Savage (1997)
als Marie Belot
Lover's Knot (1996)
als Cheryl
Dad, the Angel & Me (1995)
als Rita
Flashfire (1994)
als Lisa Cates
There Goes My Baby (1994)
als Tracy
Bayscape 2042 (1992)
als Agent Xan
Cool as Ice (1991)
als Kathy
Home Alone (1990)
als Heather McCallister
Dead in Love
Shorty
als Marvita


ikwilfilmskijken © 2024