Terry Chen

Geboortedatum:
02/03/1975
Geboorteplaats:
Edmonton, Alberta, Canada:

Filmografie

Demonic (2021)
als Daniel
Falling (2020)
als Eric
Coffee & Kareem (2020)
als Officer Steve Choi
Birth of the Dragon (2017)
als Frankie Chen
xXx: Return of Xander Cage (2017)
als Chinese Politico
Come and Find Me (2016)
als Det. Chris Sloan
The 9th Life of Louis Drax (2016)
als Elliott
The Assignment (2016)
als Dr. Lin
Godzilla (2014)
als Team Member #2
Evil Feed (2013)
als Steven
Elysium (2013)
als Technician
Time of Death (2013)
als Stephen Choi
Tasmanian Devils (2013)
als Walsh
Borealis (2013)
als Roger Chin
Battlestar Galactica: Blood & Chrome (2012)
als Crew Chief Tiu
The Cabin in the Woods (2012)
als Operations Guy
Befriend and Betray (2011)
als Donny
The A-Team (2010)
als Ravech
Rock Slyde (2010)
als David
Storm Seekers (2010)
als Tommy Cramer
A Dangerous Man (2009)
als Chen
Hardwired (2009)
als Carter Burke
They Wait (2007)
als Jason
War (2007)
als Special Agent Tom Lone
Memory (2006)
als Dr. Deepra Chang
Snakes on a Plane (2006)
als Chen Leong
Chaos (2005)
als Chris Lei
The Life (2004)
als Daryl
I, Robot (2004)
als Chin
The Chronicles of Riddick (2004)
als Merc Pilot
A Tale of Two Wives (2003)
Ballistic: Ecks vs. Sever (2002)
als Agent Harry Lee
K-9: P.I. (2002)
als Sato
Stark Raving Mad (2002)
als Jin Sun
40 Days and 40 Nights (2002)
als Neil
Liberty Stands Still (2002)
als Off. Tom
Almost Famous (2000)
als Ben Fong-Torres
Sole Survivor (2000)
als Lee Kwong
Trixie (2000)
als Waiter
Romeo Must Die (2000)
als Kuang
Late Night Sessions (1999)
als Dax
Sight
als Ming Wang


ikwilfilmskijken © 2024