Riley Hill

Geboortedatum:
03/20/1914
Geboorteplaats:
Fort Worth, Texas, USA:

Filmografie

Wanda Nevada (1979)
als Reporter #2
The Last Hard Men (1976)
als Gus
The Trial of Billy Jack (1974)
als Posner
The Deadly Companions (1961)
als Gambler (uncredited)
Rio Bravo (1959)
als Messenger (uncredited)
Secret of Outlaw Flats (1953)
als Smoke Signal Outlaw
White Lightning (1953)
als Horwin
The Lusty Men (1952)
Wagons West (1952)
als Gaylord Cook
Here Come the Marines (1952)
als Capt. Harlow
Target (1952)
als Foster - Henchman
The Living Bible (1952)
als John
The Vanishing Outpost (1951)
als Walker
Nevada Badmen (1951)
als Jess Waller -Henchman
Canyon Raiders (1951)
als Lou Banks
Navy Bound (1951)
als Navy Officer (uncredited)
Short Grass (1950)
als Randee Fenton
Silver Raiders (1950)
als Ranger Bill Harris
Law of the Panhandle (1950)
als Sheriff Tom
Six Gun Mesa (1950)
als Dave Emmett
Jiggs and Maggie Out West (1950)
als Bob Carter
Gunslingers (1950)
als Tim Cramer
Radar Secret Service (1950)
als Blackie
Fence Riders (1950)
als Hutch Cramer
Lawless Code (1949)
als Curley Blake
Western Renegades (1949)
als Joe Gordon
Range Justice (1949)
als Glenn Hadley
Across The Rio Grande (1949)
als Steven Blaine
Law of the West (1949)
als Charley Lane
Cheyenne Cowboy (1949)
als Jud Keller
Shadows of the West (1949)
als Carl Bud Davis
Jiggs and Maggie in Court (1948)
als Dennis Malone
Range Renegades (1948)
als Larry Jordan
Frontier Agent (1948)
als Joe Farr
The Rangers Ride (1948)
als Vic Sanders
Flashing Guns (1947)
als Fred Shelby
Code of the Saddle (1947)
als Bill Stace
Trigger Fingers (1946)
als Jimmy Peters
Under Arizona Skies (1946)
als Bill Simpson
The Haunted Mine (1946)
als Dan McLeod
Border Bandits (1946)
als Steve Halliday
The Lost Trail (1945)
als Ned Turner
Flame of the West (1945)
als Cowhand Midland
Sheriff of Cimarron (1945)
als Ted Carson
Gun Smoke (1945)
als Joel Hinkley
The Navajo Trail (1945)
als Ranger Paul Mason
Ghost Guns (1944)
als Ted Connors
Overland Mail (1942)
als Mack - Henchman (as Roy Harris)
Arizona Stage Coach (1942)
als Ernie Willard
Texas Trouble Shooters (1942)
als Bret Travis
Gang Busters (1942)
als Jim Bannister
Frisco Lil (1942)
North to the Klondike (1942)
als Ben Sloan (as Roy Harris)
Bombay Clipper (1942)
als Steward (uncredited)
Flying Cadets (1941)
als Cadet Barnes
Rawhide Rangers (1941)
als Steve Calhoun
San Antonio Rose (1941)
als Jimmy (as Roy Harris)
Law of the Range (1941)
als The Wolverine Kid
Men of the Timberland (1941)
als Withers (as Roy Harris)
Nice Girl? (1941)
Oklahoma Frontier (1939)
als Trooper


ikwilfilmskijken © 2024