Sam Coppola

Geboortedatum:
07/31/1935
Geboorteplaats:
Jersey City, New Jersey, USA:

Filmografie

Run It (2013)
als Vinny
Driving Me Crazy (2012)
als Larry Petterson
Reunion (2009)
als Max
House of Satisfaction (2008)
als Barry
Heavy Petting (2007)
als Old Codger #1
The Warrior Class (2007)
als Abe Rosencranz
Nola (2003)
als Gus
Empire (2002)
als Bobby Gold
Friends and Family (2001)
als Carlo Ricci
The Big Heist (2001)
als Paul Castellano
Sally (2000)
als Dr. Felch
The Deli (1997)
als Mr. Bishop
Cagney & Lacey: True Convictions (1996)
als Jan Kaplovitz
Palookaville (1995)
als Mr. Kott, Money Truck Driver
The Counterfeit Contessa (1994)
als Mel Nardino
Money for Nothing (1993)
als Bartender Lindey
Joey Breaker (1993)
als Sid Kramer
Citizen Cohn (1992)
als Carmine Galante
Dead and Alive: The Race for Gus Farace (1991)
als Albie Carbone
A Kiss Before Dying (1991)
als Detective Michaelson
Street Hunter (1990)
als Jannelli
Jacob's Ladder (1990)
als Taxi Driver
Blue Steel (1990)
als PBA Representative
Murder in Black and White (1990)
als Dave
She's Back (1989)
als Det. Brophy
Internal Affairs (1988)
als Dave
Zits (1988)
als Principal
Fatal Attraction (1987)
als Fuselli
Without a Trace (1983)
als Schoyer
King Crab (1980)
als Otto
Hardhat & Legs (1980)
als Aldo
The $5.20 an Hour Dream (1980)
als Harry
Saturday Night Fever (1977)
als Dan Fusco
Death Journey (1976)
als Detective Johnson
The Super Cops (1974)
als Detective (uncredited)
Crazy Joe (1974)
als Chick
Serpico (1973)
als Cop (uncredited)
Mr. Inside/Mr. Outside (1973)
als Cop #1
The Gang That Couldn't Shoot Straight (1971)
als Julie
The Anderson Tapes (1971)
als Private Detective


ikwilfilmskijken © 2024