Hiroko Yakushimaru

Geboortedatum:
06/09/1964
Geboorteplaats:
Aoyama, Minato, Tokyo, Japan:

Filmografie

Live at GLORIA CHAPEL 2021 (2022)
とんび (2022)
als Taeko
川っぺりムコリッタ (2021)
ブラック校則 (2019)
als Virginia Wolf
絆のペダル (2019)
als 宮澤純子
コーヒーが冷めないうちに (2018)
als Kayo Takatake
8年越しの花嫁 奇跡の実話 (2017)
als Hatsumi Nakahara
DESTINY 鎌倉ものがたり (2017)
als Female owner
富士ファミリー 2017 (2017)
als Oguni Takako
百合子さんの絵本~陸軍武官小野寺夫婦の戦争~ (2016)
als Yuriko Onodera
富士ファミリー (2016)
als 鷹子(長女)
赤めだか (2015)
als Narrator
シンドバッド ~空とぶ姫と秘密の島~ (2015)
als Latifa (voice)
こうのとりのゆりかご〜「赤ちゃんポスト」の6年間と救われた92の命の未来〜 (2013)
als Yumiko Yasuda
あまちゃん (2013)
als Hiromi Suzuka
車イスで僕は空を飛ぶ (2012)
als Hasebe Haruko
ALWAYS 三丁目の夕日 '64 (2012)
als Tomoe Suzuki
わさお (2011)
als Setsuko
外科医 須磨久善 (2010)
als 須磨千代子
ハナミズキ (2010)
als Ryoko
今度は愛妻家 (2009)
als Sakura Kitami
あるがままの君でいて (2008)
als Yuka Enomoto
なでしこ隊 (2008)
うた魂♪ (2008)
als Yoko Senuma
ALWAYS 続・三丁目の夕日 (2007)
als Tomoe Suzuki
めがね (2007)
als Morishita
1 Litre Of Tears SP (2007)
als Shioka Ikeuchi
バブルへGO!!タイムマシンはドラム式 (2007)
als Mariko Tanaka
ありがとう (2006)
木更津キャッツアイ ワールドシリーズ (2006)
als Mirei
あおげば尊し (2006)
als Mari Minegishi
ALWAYS 三丁目の夕日 (2005)
als Tomoe Suzuki
オペレッタ狸御殿 (2005)
als Ohagi no tsubone
鉄人28号 (2005)
als Yoko Kaneda
レイクサイド マーダーケース (2004)
als Minako Namiki
木更津キャッツアイ 日本シリーズ (2003)
als Mirei Asada
香港明星迷 (2002)
マグニチュード 明日への架け橋 (1997)
ナースコール (1993)
als Kozue Igarashi
きらきらひかる (1992)
als Shoko Koyama
タスマニア物語 (1990)
病院へ行こう (1990)
Heart's Delivery (1990)
レディ! レディ READY! LADY (1989)
als Ryoko
ダウンタウンヒーローズ (1988)
星紀行 二人の帰る場所 (1987)
紳士同盟 (1986)
キャバレー (1986)
als Waitress
野蛮人のように (1985)
als Tamako Arisugawa
Wの悲劇 (1984)
als Shizuka Mita
メイン・テーマ (1984)
als Shibuki Ogasawara
里見八犬伝 (1983)
als Princess Shizu
探偵物語 (1983)
als Naomi Arai
セーラー服と機関銃 (1981)
als Izumi Hoshi
ねらわれた学園 (1981)
als Yuka Mitamura
翔んだカップル (1980)
als Kei Yamawa
地球へ… (1980)
als Jona Macka (voice)
戦国自衛隊 (1979)
als Young Takeda Samurai
野性の証明 (1978)
als Yoriko Nagai
ラストマイル

Productie

レディ! レディ READY! LADY
Theme Song Performance


ikwilfilmskijken © 2024