Danielle De Metz

Geboortedatum:
07/27/1938
Geboorteplaats:
Paris, France:

Filmografie

Raid on Rommel (1971)
als Vivianne Gagliardo
Wake Me When the War Is Over (1969)
als Eva Klein
The Party (1968)
als Stella D'Angelo
The Scorpio Letters (1967)
als Marie
The Karate Killers (1967)
als Yvonne
Gidget Goes to Rome (1963)
als Daniela
Il segno di zorro (1963)
als Manuela
Odio mortale (1962)
als Solange
Jessica (1962)
als Nicolina Lombardo
The Magic Sword (1962)
als Mignonette
La ragazza di mille mesi (1961)
als Didì
Valley of the Dragons (1961)
als Nateeta
Return of the Fly (1959)
als Cecile Bonnard


ikwilfilmskijken © 2024