Jay Huguley

Geboortedatum:
07/26/1966
Geboorteplaats:
Tenafly, New Jersey, USA:

Filmografie

Summer Gold (2023)
als Wes' dad
The Eyes of Tammy Faye (2021)
als Jimmy Swaggart
The Glorias (2020)
als TV Interviewer
The Fox Hunter (2020)
als Edwin McCushing
Eagle and the Albatross (2020)
als Dan
Killerman (2019)
als James Manning
From Zero to I Love You (2019)
als Eric Dupont
Lizzie (2018)
als William Moody
Tales from the Hood 2 (2018)
als Grant Measpine
Abattoir (2016)
als Felix
Sunny in the Dark (2015)
als Jonah
Ride (2014)
als Co-Worker
12 Years a Slave (2013)
als Sheriff
Anna Nicole (2013)
als John Lawfton
Hot Guys with Guns (2013)
als Bruce Lieberman
Hijacked (2012)
als Tim Hill
Dad's Home (2010)
als Brian Westman
Temptations (1999)
als Tanner
Call Girl (1995)
als Arthur Benton
Vampire Vixens from Venus (1995)
als Drained Driver
A Pretty Good Movie
als The Replacement


ikwilfilmskijken © 2024