Heinrich Himmler

Geboortedatum:
10/07/1900
Geboorteplaats:
München, Germany:

Filmografie

Stolen Children - The kidnapping campaign of Nazi Germany (2020)
als SS Reichsführer (archive footage)
Allen tegen allen (2019)
als Himself (archive footage)
Polen 39: Wie deutsche Soldaten zu Mördern wurden (2019)
als Himself - Politician (archive footage)
Sciences nazies (2019)
als Himself (archive footage)
Dawn of the Nazis (2017)
als Himself (archive footage)
Der Anständige (2014)
Himmlerin kanteleensoittaja (2014)
als Reichsführer of the Schutzstaffel (SS)
Adolf Hitler: The Greatest Story Never Told (2013)
als Himself (archive footage)
Wizards (1977)
als Himself (archive footage) (uncredited)
Krigsförbrytare (1962)
als Himself
Nuit et brouillard (1955)
als Himself (archive footage)
Adolf Hitler - Ein Volk, ein Reich, ein Führer: Dokumente der Zeitgeschichte (1953)
Nuremberg: Its Lesson for Today (1948)
als Himself
Will It Happen Again? (1948)
als Himself (archive footage)
Nuremberg (1948)
als Himself
Der Sieg des Glaubens (1933)
als Himself


ikwilfilmskijken © 2020