Pentti Viljanen

Geboortedatum:
07/30/1915
Geboorteplaats:
Tampere, Finland:

Filmografie

Villin Pohjolan kulta (1963)
als Konsta
Tyttö ja hattu (1961)
als David Moulin 'Taavetti Moilanen'
Toivelauluja (1961)
als Alpertti Mäkinen
Molskis, sanoi Eemeli, molskis! (1960)
als Tarkka
Opettajatar seikkailee (1960)
als Paatero (uncredited)
Kaks' tavallista Lahtista (1960)
als Mainio
Pekka ja Pätkä neekereinä (1960)
als Kolperi
Isaskar Keturin ihmeelliset seikkailut (1960)
Oho, sanoi Eemeli (1960)
als Joonas Korppu
Pekka ja Pätkä mestarimaalareina (1959)
als (uncredited)
Yks' tavallinen Virtanen (1959)
Pieni luutatyttö (1958)
als Itara-Iivari (uncredited)
Niskavuoren naiset (1958)
als Pharmacist
Kulkurin masurkka (1958)
als Kylänpoika
Pekka ja Pätkä sammakkomiehinä (1957)
als Saastamoinen
Vihdoinkin hääyö… (1957)
als (uncredited)
Herra sotaministeri (1957)
als Esko Leskelä (uncredited)
Vääpelin kauhu (1957)
als Turunen
Rintamalotta (1956)
als Räty
Silja – nuorena nukkunut (1956)
als Mikko
Lain mukaan (1956)
als Peltonen
Tyttö tuli taloon (1956)
als Uncle
Villi Pohjola (1955)
als Hautausurakoitsija
Helunan häämatka (1955)
als Jalmari
Sankarialokas (1955)
als Ylikersantti
Tähtisilmä (1955)
als E. Hikkilä
Ryysyrannan Jooseppi (1955)
als Kasper Lutikainen
Laivan kannella (1954)
als Matti
Putkinotko (1954)
als Aapeli Muttinen
Kun on tunteet (1954)
als Shoemaker Lettunen
Laivaston monnit maissa (1954)
als Radisti
Minäkö isä! (1954)
als Johansson
Kummituskievari (1954)
als Pekka
Kovanaama (1954)
als Evert Pinsiö
Alaston malli karkuteillä (1953)
als Vankikarkuri
Lumikki ja 7 jätkää (1953)
als Ujo
Se alkoi sateessa (1953)
als (uncredited)
Miljonäärimonni (1953)
als Kulkunen
2 hauskaa vekkulia (1953)
als Martti Teräs
Varsovan laulu (1953)
Maailman kaunein tyttö (1953)
als Cpl. Mätäs
Muhoksen Mimmi (1952)
als Ranssu
Omena putoaa… (1952)
als Murto-Kalle
Komppanian neropatit (1952)
als Kalle Konstila
Kaikkien naisten monni (1952)
als Varuskersantti
On lautalla pienoinen kahvila (1952)
als Noki-Joosu
Hän tuli ikkunasta (1952)
Lännen lokarin veli (1952)
als Justus' Father
Mitäs me taiteilijat (1952)
als (uncredited)
Jees, olympialaiset, sanoi Ryhmy (1952)
als Hiir-Heikki
Yhden yön hinta (1952)
als (uncredited)
Tytön huivi (1951)
Kuisma ja Helinä (1951)
als Fedja
Pontevat pommaripojat (1948)
als Pena
Kalle Aaltosen morsian (1948)
als Sutinen
Sankari kuin sankari (1948)
als Liikemies Ernesti Keinänen
Maaret – tunturien tyttö (1947)
als Jalle Petäjä
Hedelmätön puu (1947)
als Suomela
Kirkastuva sävel (1946)
Viikon tyttö (1946)
als Pupu Ojanen
En ole kreivitär (1945)
als Count Frick
Kohtalo johtaa meitä (1945)
als Mirjami's customer
Ristikon varjossa (1945)
Hiipivä vaara (1944)
als Masa
Synnitön lankeemus (1943)
als Ruupe Nieminen
Tuomari Martta (1943)
als Pentti Raitanen
Tyttö astuu elämään (1943)
als Jaakko
Rantasuon raatajat (1942)
als Jussi Salminen
Avioliittoyhtiö (1942)
als Bertel Berg
Oi, aika vanha, kultainen…! (1942)
als Seppo Sointula
Markan tähden (1938)
als Ville Turkki
Miehen kylkiluu (1937)
als Jussi Ollenberg
Taistelu Heikkilän talosta (1936)
als Matti

Productie

Miehen kylkiluu
Makeup Artist


ikwilfilmskijken © 2024