Annie Sundman

Geboortedatum:
12/19/1883

Filmografie

Ihana seikkailu (1962)
als (uncredited)
Syntipukki (1957)
als Herbert Vaaran isoäiti
Gabriel, tule takaisin (1951)
Katarina kaunis leski (1950)
als Armo
Tanssi yli hautojen (1950)
als Mrs. Sprengtporten
Jossain on railo (1949)
als Katariina Carénius
Katupeilin takana (1949)
als Lady Savilahti
Menneisyyden varjo (1946)
als Mrs. Bergroth
Naimisiin päiväksi (1946)
als Emilia Marino
Vuokrasulhanen (1945)
als Mrs. Gröhn
Sellaisena kuin sinä minut halusit (1944)
als Mrs. Holmberg
Kun onni pettää (1913)
als Leonore


ikwilfilmskijken © 2024