Pierre Taki

Geboortedatum:
04/08/1967
Geboorteplaats:
Aoi-ku, Shizuoka, Shizuoka Prefecture, Japan:

Filmografie

水平線 (2024)
Memories of Kenji Eno (2023)
als Self
All the Songs We Never Sang (2023)
福田村事件 (2023)
als Shinjiro Sunada
ゾッキ (2021)
ロマンスドール (2020)
als Kaoru Kubota
宮本から君へ (2019)
als Keizo Mabuchi
居眠り磐音 (2019)
als Bunroku Shishido
麻雀放浪記2020 (2019)
孤狼の血 (2018)
als Ginji Takii
サニー/32 (2018)
als Isao Kashiwabara
アウトレイジ 最終章 (2017)
als Hanada
海賊とよばれた男 (2016)
als Sohei Fujimoto
怒り (2016)
als Kunihisa Nanjo
シン・ゴジラ (2016)
als Saigo : Operation "TaBa" Combat leader
日本で一番悪い奴ら (2016)
als Detective Sadao Murai
エヴェレスト 神々の山嶺 (2016)
als Miyakawa
珍遊記 (2016)
als Taro Yamada
の・ようなもの のようなもの (2016)
als Takataro Watanabe
DENKI GROOVE THE MOVIE? ─石野卓球とピエール瀧─ (2015)
als Self
先生と迷い猫 (2015)
als Hirokawa
進撃の巨人 ATTACK ON TITAN エンド オブ ザ ワールド (2015)
als Souda
進撃の巨人 ATTACK ON TITAN (2015)
als Souda
極道大戦争 (2015)
als Yukio Rakan
寄生獣 完結編 (2015)
als Miki
寄生獣 (2014)
als Miki
くじけないで (2013)
そして父になる (2013)
als Shoko's Husband
凶悪 (2013)
als Junji Sudo
電気グルーヴ: “人間も動物” ツアーパンダ2013 (2013)
あまちゃん (2013)
als Umezu
ぱいかじ南海作戦 (2012)
als Manbosan
映画「紙兔ロペ」〜つか、夏休みラスイチってマジっすか!?〜 公式サイト (2012)
僕達急行 A列車で行こう (2012)
als Masaya Chikugo
ALWAYS 三丁目の夕日 '64 (2012)
als Ice man
落語物語 (2011)
als Imadoka Shoroku
長髪大怪獣ゲハラ (2009)
als Tank Corps Captain
少年メリケンサック (2009)
als Kinji Kaneko
ブタがいた教室 (2008)
百万円と苦虫女 (2008)
als Haruo Fujii
隠し砦の三悪人 (2008)
犬と私の10の約束 (2008)
als Zookeeper
恋するマドリ (2007)
als Tanaka
ユメ十夜 (2007)
als Father
日本沈没 (2006)
ゆれる (2006)
als Funaki
ALWAYS 三丁目の夕日 (2005)
als Ice Man
リンダ リンダ リンダ (2005)
als Pierre
ローレライ (2005)
SURVIVE STYLE5+ (2004)
als Cop
SHORT FILMS (2003)
アイデン&ティティ (2003)
ドライブ (2002)
月の砂漠 (2001)
als Sakaki
ステレオ フューチャー (2001)
als Kengo Kawase
BLOOD 狼血 (1998)
Happy People (1997)
Sanctuary
als Oyakata

Productie

SHORT FILMS
Director
メカノ
Director


ikwilfilmskijken © 2024