Eero Leväluoma

Geboortedatum:
06/06/1896
Geboorteplaats:
Helsinki, Finland:

Filmografie

Nuori mylläri (1958)
als Juryman
Kulkurin masurkka (1958)
als Boris Smirnof (uncredited)
Ratkaisun päivät (1956)
als Lahtinen
Olet mennyt minun vereeni (1956)
als Poliisi (uncredited)
Lain mukaan (1956)
als Yleinen syyttäjä
Poika eli kesäänsä (1955)
als Biologian maisteri
Säkkijärven polkka (1955)
als Kukkola
Tähtisilmä (1955)
als radio's director
Ryysyrannan Jooseppi (1955)
als Kalle Kinnunen (uncredited)
Olemme kaikki syyllisiä (1954)
als Landlord
Morsiusseppele (1954)
als Alli's father
Kuningas kulkureitten (1953)
als Annikin isä
Sillankorvan emäntä (1953)
als Tapani
Miljonäärimonni (1953)
als Everstiluutnantti
2 hauskaa vekkulia (1953)
als Mies radiosta
Forsfararna (1953)
Salakuljettajan laulu (1952)
als Jyrki
Yö on pitkä (1952)
als Restaurant's owner
Kaikkien naisten monni (1952)
als Dynamiitti-Kalle
Suomalaistyttöjä Tukholmassa (1952)
als Miller
Kulkurin tyttö (1952)
als Luhtala
Hallin Janne (1950)
als Mattila
Ihmiset suviyössä (1948)
als Constable
Suopursu kukkii (1947)
als Saari (uncredited)
Pikajuna pohjoiseen (1947)
Houkutuslintu (1946)
als Jussi Lehtonen
Matkalla seikkailuun (1945)
als Manne Mäki
Hiipivä vaara (1944)
als Koskimaa
Synnitön lankeemus (1943)
als (uncredited)
Varjoja Kannaksella (1943)
als Tuomi
Niin se on, poijaat! (1942)
als (uncredited)
Suomisen Ollin tempaus (1942)
als Mehtonen
Puck (1942)
als (uncredited)
August järjestää kaiken (1942)
als Johansson
Uuteen elämään (1942)
als Salminen
Avioliittoyhtiö (1942)
als (uncredited)
Onni pyörii (1942)
als (uncredited)
Täysosuma (1941)
als Juho
Suomisen perhe (1941)
als Man in Meeting (uncredited)
Perheen musta lammas (1941)
als (uncredited)
Oi, kallis Suomenmaa (1940)
als (uncredited)
Yövartija vain… (1940)
als (uncredited)
Vihreä kulta (1939)
als Sarma
Paimen, piika ja emäntä (1938)
als Kauppias Ephraim Tervola
Työn sankarilaulu (1929)
als Olli's Father
Koskenlaskijan morsian (1923)
als (uncredited)
Rakkauden kaikkivalta – Amor omnia (1922)
als Kristian

Productie

Pikajuna pohjoiseen
Production Design
Sisulla ja sydämellä
Production Design
Houkutuslintu
Production Design
Kyläraittien kuningas
Production Design
Matkalla seikkailuun
Production Design
Suviyön salaisuus
Production Design
Hiipivä vaara
Production Design
Erehtyneet sydämet
Director
Erehtyneet sydämet
Production Design
Synnitön lankeemus
Location Manager
Varjoja Kannaksella
Production Design
Maskotti
Production Design
Suomisen Ollin tempaus
Location Manager
Puck
Location Manager
Täysosuma
Location Manager
Jos oisi valtaa…
Assistant Location Manager
Yövartija vain…
Location Manager
Finlandia
Director


ikwilfilmskijken © 2024