Kerttu Salmi

Geboortedatum:
07/15/1901
Geboorteplaats:
Luumäki, Finland:

Filmografie

Taape tähtenä (1962)
als Sanni
Lumisten metsien tyttö (1960)
als (uncredited)
Kahden ladun poikki (1958)
als (uncredited)
Anu ja Mikko (1956)
als Vappo
Evakko (1956)
als Puolirouva
Helunan häämatka (1955)
als Justiina
Säkkijärven polkka (1955)
als Ravintolan johtaja
Nukkekauppias ja kaunis Lilith (1955)
als (uncredited)
Tähtisilmä (1955)
als owner lady
Pekka ja Pätkä puistotäteinä (1955)
als Kyllikki Södergran
Leena (1954)
als Mrs. Jonsson
Hän tuli ikkunasta (1952)
als Pensas-Leena
Kesäillan valssi (1951)
als Landlady
Tukkijoella (1951)
als Poro-Pirkko
Katupeilin takana (1949)
als Nastja
Isäntä soittaa hanuria (1949)
als Hölö-Kaisa
Kalle-Kustaa Korkin seikkailut (1949)
als Operator (uncredited)
Aaltoska orkaniseeraa (1949)
als (uncredited)
Sankari kuin sankari (1948)
als Leena, Kassisten keittäjätär
Kilroy sen teki (1948)
als Aili
Haaviston Leeni (1948)
als Mrs. Penttinen
Loviisa – Niskavuoren nuori emäntä (1946)
als Juse-muori
"Minä elän" (1946)
als Staava
Houkutuslintu (1946)
als Masseuse
Naimisiin päiväksi (1946)
als Serafiina
En ole kreivitär (1945)
als Kitchen Maid
Suurin voitto (1944)
als Selma Määttä (uncredited)
Varjoja Kannaksella (1943)
Ryhmy ja Romppainen (1941)
als Innkeeper
Poretta eli Keisarin uudet pisteet (1941)
als Roosa Montonen, palvelijatar ja lausujatar
Perheen musta lammas (1941)
als (uncredited)
Poikani pääkonsuli (1940)
als Old maid in the street (uncredited)
Anu ja Mikko (1940)
als Vappo
Kyökin puolella (1940)
als Iida
Tottisalmen perillinen (1940)
als (uncredited)
Punahousut (1939)
als Leena
Sysmäläinen (1938)
als Johanna


ikwilfilmskijken © 2024