Sasu Haapanen

Geboortedatum:
01/07/1905
Geboorteplaats:
Helsinki, Finland:

Filmografie

Yksityisalue (1962)
Oksat pois… (1961)
als Narrator (voice) (uncredited)
Nuori mylläri (1958)
als Narrator (voice)
Vihdoinkin hääyö… (1957)
als Narrator (voice) (uncredited)
Säkkijärven polkka (1955)
als Musiikkiopiston johtaja
Onni etsii asuntoa (1955)
als Leevi Liukas (uncredited)
Hilmanpäivät (1954)
als Narrator (voice) (uncredited)
Kun on tunteet (1954)
als Market Seller Eriksson
Niskavuoren Aarne (1954)
Pekka Puupää kesälaitumilla (1953)
als Aadolf Muikku
Maailman kaunein tyttö (1953)
als Alfredo - Chef
Salakuljettajan laulu (1952)
als Liigan johtaja
Hän tuli ikkunasta (1952)
als Smuggler
Yhden yön hinta (1952)
als Narrator (voice)
Aaltoska orkaniseeraa (1949)
als (uncredited)
Tuhottu nuoruus (1947)
als tohtori Albert Varjo
Pimeänpirtin hävitys (1947)
als Evert Björkell
Houkutuslintu (1946)
Vastamyrkky (1945)
Kolmastoista koputus (1945)
als Dr. Velmar
Anja tule kotiin (1944)
als Nikke Vuorento
Synnitön lankeemus (1943)
als Mihail
Tuomari Martta (1943)
als Väinö Pellikka
Tyttö astuu elämään (1943)
Katariina ja Munkkiniemen kreivi (1943)
als Hans
Suomisen Ollin tempaus (1942)
als Suominen
Onni pyörii (1942)
als Ilves
Oi, aika vanha, kultainen…! (1942)
als Holger Kanninen
Ryhmy ja Romppainen (1941)
als Virt
Viimeinen vieras (1941)
als Eeli Heliö
Tottisalmen perillinen (1940)
als Fredrik Värnehjelm
Punahousut (1939)
als Shop assistant
Avoveteen (1939)
als Jaakko Viklund
Aktivistit (1939)
als Dimitri Semenov
Hätävara (1939)
Markan tähden (1938)
als Topi Jousi
Poikamiesten holhokki (1938)
als Vilkki Suosalpa
Jääkärin morsian (1938)
als Isak
Niskavuoren naiset (1938)
als Pharmacist
Juurakon Hulda (1937)
als Vaahtonen (uncredited)
Ja alla oli tulinen järvi (1937)
als (uncredited)
Mieheke (1936)
als Hotel Manager (uncredited)
Pohjalaisia (1936)
als Fapee (uncredited)
VMV 6 (1936)
als Amerikan-Väiski


ikwilfilmskijken © 2024