John Cassini

Geboorteplaats:
Toronto, Ontario, Canada:
Biografie:
John Cassini (geboren in Toronto) is een Canadese acteur die de rol speelde van Officer Davis in de Brad Pitt-film Se7en uit 1995. Hij speelde ook in de film Cool Money uit 2005. Cassini speelde als Ronnie Delmarco in de CBC-serie Intelligence. Op 7 maart 2008 heeft de CBC aangekondigd dat Intelligence zou worden geannuleerd. Cassini verscheen in en wordt vermeld als een producent van de film "Guido Superstar: The Rise of Guido", met in de hoofdrol, geproduceerd en geregisseerd door Silvio Pollio, waaronder Nicholas Lea, Terry Chen en Michael Eklund. De film werd vertoond op het Vancouver International Film Festival 2010 op donderdag 7 oktober om 21:45 uur. en vrijdag 8 oktober om 10:45 uur, beide in Empire Granville 7 in het centrum van Vancouver, BC. Cassini is een Italiaans staatsburger Beschrijving hierboven uit het Wikipedia-artikel John Cassini, gelicentieerd onder CC-BY-SA, volledige lijst van medewerkers op Wikipedia.

Filmografie

Deadly Midwife (2023)
als Detective Brooks
Double Life (2023)
als Louis Strand
Riceboy Sleeps (2023)
als Dr. Rydell
Detective Knight: Redemption (2022)
als Mayor Vassetti
Welcome to Mama's (2022)
als Roberto Tucci
Love on Fire (2022)
als Chief Greg Reed
Making Spirits Bright (2021)
als Frank Scotto
The Secret Lives of College Freshmen (2021)
als Detective Mike Phillips
The Long Island Serial Killer: A Mother's Hunt for Justice (2021)
als Chief Detective Dominick Varrone
Daughter (2019)
als Jim
True Fiction (2019)
als Caleb Conrad
Volition (2019)
als Ray
A Dog's Way Home (2019)
als Chuck
In God I Trust (2018)
als Michael
Deadly Deed: A Fixer Upper Mystery (2018)
als Jim Hopkins
The Layover (2017)
als Chuck
Signed, Sealed, Delivered: Lost Without You (2016)
als Director
Not With His Wife (2016)
als Isaac Nolan
Love by Chance (2016)
als Marco
Reluctant Witness (2015)
als Agent Troy Rolands
The Memory Book (2014)
als Vito Marino
The Grim Sleeper (2014)
als Bob Lesser
Leap 4 Your Life (2013)
als John
Fatal Performance (2013)
als Walace River / David McWilliams
Hamlet (2012)
Crimes of Mike Recket (2012)
The Possession (2012)
als Stephanie's Attorney
Obsession (2011)
als Detective Curtis
Repeaters (2011)
als Lt. Howard
Smoke Screen (2010)
als Sam
The Traveler (2010)
als Jack Hawkins
Vice (2008)
als Travalino
Love and other Dilemmas (2008)
als Bart Ladro
Intelligence (2006)
als Ronnie Delmonico
Final Days of Planet Earth (2006)
als Jake Roth
Break a Leg (2005)
als Max Matteo
Cool Money (2005)
als Sammy Nalo
Chaos (2005)
als Det. Bernie Callo
Catwoman (2004)
als Graphologist
Love Object (2004)
als Jason
Paycheck (2003)
als Agent Mitchell
Shot in the Face (2003)
als Ken
Chain of Fools (2001)
als Henchman
Get Carter (2000)
als Thorpey
Halloween H20: 20 Years Later (1998)
als Cop #1
The Spree (1998)
als Ray Costello
The Game (1997)
als Man in Airport
Female Perversions (1996)
als Gas Station Attendant
White Tiger (1996)
als Det. Bobby Watt
For a Few Lousy Dollars (1995)
als Man #3
Se7en (1995)
als Officer Davis
Dream Man (1995)
als George Mancuso
Point Dume (1995)
als Tom Styles
Motorcycle Gang (1994)
als Crab
Man's Best Friend (1993)
als Detective Bendetti
Alive (1993)
als Daniel Fernández
Black Ice (1992)
als Cab passenger
Cafe Romeo (1992)
als Marco
Payoff (1991)
als Simple Sanchez


ikwilfilmskijken © 2024