Conrad Vernon

Geboortedatum:
07/11/1968
Geboorteplaats:
Lubbock, Texas, USA:

Filmografie

The Addams Family (2019)
als Lurch / Priest / Spirit of the House / Dr. Flambe (voice)
Trouble (2019)
als Otis (voice)
The Emoji Movie (2017)
als Trojan Horse (voice)
The Boss Baby (2017)
als Eugene Francis (voice)
Black Holes (2017)
als Dave (voice)
Sausage Party (2016)
als Toilet Paper / Sauerkraut / Catcall Sausage / Grape #1 / Beer Can / Pop Bottle (voice)
Penguins of Madagascar (2014)
als Rico (voice)
Madly Madagascar (2013)
als Mason (voice)
Shrek's Thrilling Tales (2012)
als Gingy (voice)
Madagascar 3: Europe's Most Wanted (2012)
als Mason / Second Policeman (voice)
Puss in Boots (2011)
als Raoul / Soldier (voice)
Thriller Night (2011)
als Gingerbread Man (voice)
Kung Fu Panda 2 (2011)
als Boar (voice)
Donkey's Christmas Shrektacular (2010)
als Gingy (voice)
Scared Shrekless (2010)
als Gingerbread Man / Muffin Man (voice)
Shrek Forever After (2010)
als Gingerbread Man (voice)
The Penguins of Madagascar - Operation: Get Ducky (2010)
als Mason
Monsters vs Aliens (2009)
als Advisor Hawk / Advisor Dither / Minister / Secret Service Man #2 / Mama Dietl (voice)
Madagascar: Escape 2 Africa (2008)
als Mason (voice)
Shrek the Halls (2007)
als Gingerbread Man (voice)
Shrek the Third (2007)
als Gingerbread Man / Rumplestiltskin / Headless Horseman (voice)
Madagascar (2005)
als Mason (voice)
Far Far Away Idol (2004)
als Gingerbread Man (voice)
Shrek 2 (2004)
als Gingerbread Man / Cedric / Announcer / Muffin Man / Mongo (voice)
Sinbad: Legend of the Seven Seas (2003)
als Jed (voice)
The Ghost of Lord Farquaad (2003)
als Gingerbread Man (voice)
Shrek in the Swamp Karaoke Dance Party (2001)
als Gingerbread Man (singing voice)
Shrek (2001)
als Gingerbread Man (voice)


ikwilfilmskijken © 2020