John Orchard

Geboortedatum:
11/15/1928
Geboorteplaats:
Lambeth, London, England, UK:

Filmografie

Rustlers' Rhapsody (1985)
als Town Sheriff
The Letter (1982)
als Annoyed Man
The Memory of Eva Ryker (1980)
als Burke
Murder Rap (1980)
als Terry Bridepath
Gus (1976)
als Pemberton Captain
Capone (1975)
als Dion O'Banion
The Intruder (1975)
als Mr. McGowan
That Man Bolt (1973)
als Carter
Cleopatra Jones (1973)
als British Agent (uncredited)
Bedknobs and Broomsticks (1971)
als Plaster Vendor
Raid on Rommel (1971)
als Garth
The Revolutionary (1970)
The Molly Maguires (1970)
als Man in Court Room (uncredited)
The Split (1968)
als Guard (uncredited)
Ice Station Zebra (1968)
als Survivor
The Thomas Crown Affair (1968)
als John - Crown's Butler (uncredited)
The Whisperers (1967)
als Grogan
King Rat (1965)
als Gurble
The Further Adventures of Gallegher (1965)
als The Butler
Strange Bedfellows (1965)
als Radio Dispatcher
Let My People Go (1961)
als Policeman
I Believe in You (1952)
als Braxton


ikwilfilmskijken © 2024