J.C. Brandy

Geboortedatum:
11/15/1975
Geboorteplaats:
Chelsea, London, England, UK:

Filmografie

The Victim (2011)
als Missing Girl
Prank (2008)
als Female cop
Dogstar (2003)
als Gabrielle
Prometheus Bound (2002)
als Kathleen
What Lies Beneath (2000)
als Band Member
Bar Hopping (2000)
als Aerosmith
Devil in the Flesh (1998)
als Janie Magray
Halloween: The Curse of Michael Myers (1995)
als Jamie Lloyd
Menendez: A Killing in Beverly Hills (1994)
als Jackie Hayes
I'm the Elephant, U Are the Mouse (1994)
als Alice
Runaway Father (1991)
als Andrea

Productie

Prometheus Bound
Writer


ikwilfilmskijken © 2024