Bill Rowat

Filmografie

La Passion d'Augustine (2015)
als Le m├ędecin
Si j'├ętais toi (2007)
als Teacher
The Last Sign (2005)
als Real estate agent
Shattered Glass (2003)
als George Sims
The Human Stain (2003)
als Swift
Student Seduction (2003)
als Dr. George Clark
Abandon (2002)
als Harrison Hobart, Sr.
The Stork Derby (2002)
als Tom Watson
Heist (2001)
als Official at Cargo Hangar
Afterglow (1997)
als Pedro
Mrs. Parker and the Vicious Circle (1994)
als Writer #2
Map of the Human Heart (1993)
als Barman
Heritage Minutes: Valour Road (1991)
als Sergeant


ikwilfilmskijken © 2023