André Luguet

Geboortedatum:
05/15/1892
Geboorteplaats:
Fontenay-sous-Bois, Val-de-Marne, France:

Filmografie

L'Enfer d'Henri-Georges Clouzot (2009)
als Duhamel (archive footage)
Un jeu d'enfer (1970)
als M. de Norpois
Le lys dans la vallée (1970)
als M. de Chessel
La Maison de campagne (1969)
als Baron de Bocquigny
Le Jeu de l'amour et du hasard (1967)
als M. Orgon, père de Silvia et Mario
La Seconde Vérité (1966)
Pleins feux sur Stanislas (1965)
als Colonel de Sailly
Comment épouser un premier ministre (1964)
als Le premier ministre
Un monsieur de compagnie (1964)
als Le grand-père d'Antoine
Une ravissante idiote (1964)
als Sir Reginald Dumfrey
Love Is a Ball (1963)
als Maurice Zoltan
Les célibataires (1962)
als Octave de Coëtquidan
Paris Blues (1961)
als René Bernard
Callaghan remet ça (1961)
als Neck
Comment qu'elle est ? (1960)
als Le général Rupert
Suspense au deuxième bureau (1960)
als Le chef de deuxième bureau
Faibles femmes (1959)
als M Fenal, Julien's Father
The Roots of Heaven (1958)
als Governor
Sacrée jeunesse (1958)
als Thomas Longué
Mimi Pinson (1958)
als Stevenson
Une parisienne (1957)
als Alcide Laurier
Lorsque l'enfant paraît (1956)
als Le ministre Charles Fouquet
C'est arrivé à Aden... (1956)
als Sir Richard Wilkinson, Governor of Aden
Les Carnets du Major Thompson (1955)
als L'éditeur Fusillard
Le due orfanelle (1954)
als Count de Linières
Madame du Barry (1954)
Les amoureux de Marianne (1954)
Le père de Mademoiselle (1953)
als M. Marinier, père
Nous irons à Monte Carlo (1951)
als Chatenay-Maillard
La patronne (1950)
als The great couturier Martial Sumonet
Bonheur en location (1949)
als Gérard de Saint-Aignan
Tous les deux (1949)
als Jean Defert
Une jeune fille savait (1948)
als Bernard Levaison
L'aventure commence demain (1948)
als Maxime Delcroix
Six heures à perdre (1947)
als Le voyageur / Léopold de Witt
Au petit bonheur (1946)
als Alain Plessis
Mademoiselle X (1945)
als Dominique Ségard
Farandole (1945)
als Banker
Florence est folle (1944)
als Jérôme Benoit
L'inévitable M. Dubois (1943)
als Claude Orly
Arlette et l'Amour (1943)
als The real Count Raoul de Tremblay-Matour
L'homme qui vendit son âme (1943)
als Martial
Mademoiselle Béatrice (1943)
als Hubert de Sainte-Croix
L'Honorable Catherine (1943)
als Pierre Morland
Le Mariage de Chiffon (1942)
als Le duc d'Aubières
Signé illisible (1942)
als Carlier
Boléro (1942)
als Rémi
La femme que j'ai le plus aimée (1942)
als Lawyer
Le Dernier des six (1941)
als Henri Senterre
Le Collier de chanvre (1940)
als Le détective Anthony Gethryn
Tempête sur Paris (1940)
als Pierre Desmarets
Battement de cœur (1940)
als Le comte d'Argay - l'ambassadeur
Jeunes filles en détresse (1939)
als Maître Jacques Presle
La Vie des artistes (1938)
als Self
L'Avion de minuit (1938)
als Carlos
Alexis gentleman chauffeur (1938)
als Alexis de Saint-Grisols
L'escadrille de la chance (1938)
als Harry
Êtes-vous jalouse ? (1938)
als Lucien Moreuil
La Dame de pique (1937)
als Iretski
À nous deux, madame la vie (1937)
als Jean Magnier
Les Amants terribles (1936)
als Daniel Fournier
Samson (1936)
als Jérôme Le Govain
Bourrachon (1935)
als Doctor Rigal
Le monde où l'on s'ennuie (1935)
als Roger de Céran
Jeanne (1934)
als André Savignolle
Le rosaire (1934)
als Gérard Delaval
Il était une fois (1933)
als Patrick O'Leary
Matricule 33 (1933)
als André Cartault et François Villard
La Poule (1933)
als Frédéric Chapuis
Une faible femme (1933)
als Henri Fournier
Le bluffeur (1932)
als Gar Evans
Jewel Robbery (1932)
als Count Andre
Love Is a Racket (1932)
als Max Boncour
Cœur de lilas (1932)
als André Lucot
The Man Who Played God (1932)
als The King
L'Amour à l'américaine (1931)
als Gilbert Latour
Gloria (1931)
als Pierre Latour
The Mad Genius (1931)
als Count Robert Renaud
Jenny Lind (1931)
als Paul Brandt
Le Père célibataire (1931)
als John Ashley
Le Spectre vert (1930)
als Lord Montague
La Revue Des Revues (1927)
als Georges Barsac
Soirée mondaine (1924)
als Gaetan de Bernières
On demande un mannequin (1923)
als Maurice Lacroix
Le Paradis Perdu (1921)
als St. Pierre
Les cinq gentlemen maudits (1920)
als Yves Le Guerantec
Les yeux qui accusent (1917)
Léonce et Toto (1913)
als The walker
Fantômas (1913)
als Jacques Dollon
La vengeance du sergent de la ville (1913)
Léonce à la campagne (1913)
als Guest
La Fille du Margrave (1912)
Les béquilles (1911)
als The actor

Productie

La patronne
Theatre Play
La patronne
Screenplay
Alexis gentleman chauffeur
Screenplay
Le bluffeur
Director
Pour régner
Director


ikwilfilmskijken © 2024