Robert Dinesen

Geboortedatum:
10/23/1874
Geboorteplaats:
Copenhagen, Denmark:

Filmografie

Tatjana (1923)
En Skuespillers Kærlighed (1920)
Konkurrencen (1919)
Gøglerbandens Adoptivdatter (1919)
Livets Omskiftelser (1919)
De skraa Brædder (1918)
als Hans Funk
Den sidste Nat (1915)
Manden med Kappen (1913)
Den sorte kansler (1912)
als Løjtnant Groblewsky, Feodoras forlovede
Den Stærkeste (1912)
Guvernørens Datter (1912)
als Lieutenant Petrowitsch
Dødens brud (1912)
Vampyrdanserinden (1912)
als Oscar Borch
En Bryllupsaften (1911)
De fire djævle (1911)
als Fritz
Ungdommens Ret (1911)
Afgrunden (1910)
als Ingenieur Knud Svane / Magda's Fiancé


ikwilfilmskijken © 2024