Eero Kilpi

Geboortedatum:
01/23/1882
Geboorteplaats:
Kustavi, Finland:

Filmografie

Minäkö isä! (1954)
Sininen viikko (1954)
als (uncredited)
Tervetuloa aamukahville eli tottako toinenkin puoli? (1952)
als (uncredited)
Lännen lokarin veli (1952)
als Judge (uncredited)
Katarina kaunis leski (1950)
als Johannes Thorwöst
Hallin Janne (1950)
als Prison priest
Neljästoista vieras (1948)
als Kalle Vanhala
Haaviston Leeni (1948)
als Hellström
Kuudes käsky (1947)
"Minä elän" (1946)
als Elias Lönnrot
Viikon tyttö (1946)
als Counsellor
Valkoisen neilikan velho (1945)
als Hacklund (uncredited)
Kartanon naiset (1944)
als Professor (uncredited)
Sylvi (1944)
als Grönberg
Ballaadi (1944)
Vaivaisukon morsian (1944)
Miehen kunnia (1943)
Seitsemän veljestä (1939)
Jumalan tuomio (1939)
als (uncredited)
Helmikuun manifesti (1939)
als (uncredited)
Syyllisiäkö? (1938)
Ne 45000 (1933)
als Wiljam Ania
Korkein voitto (1929)
als Lääkäri
Noidan kirot (1927)
als 1. laukkukauppias
Ollin oppivuodet (1920)
als Kaarle
Sylvi (1913)
als Harlin
Salaviinanpolttajat (1907)
als salapolttaja


ikwilfilmskijken © 2024