Eryk Lubos

Geboortedatum:
09/06/1974
Geboorteplaats:
Tarnowskie Góry, Silesian Voivodeship, Poland:

Filmografie

Wariaci (2024)
als Eryk
Rój (2023)
als father
Tata (2023)
als Michał
Brigitte Bardot cudowna (2022)
als Cezanne
Jak pokochałam gangstera (2022)
als 'Kleks'
Wolka (2021)
als Mąż Doroty
Listy do M. 4 (2021)
als Zbyszek
Wyzwanie (2020)
als Jacek Smoczek
My Name Is Sara (2020)
als Pavlo
Psy 3: W imię zasad (2020)
als „Spinaker”
Underdog (2019)
als Borys "Kosa" Kosiński
Miłość jest wszystkim (2018)
als Dominik
Gotowi na wszystko. Exterminator (2018)
als Wirski
Non-stop kolor (2017)
als Marcel "Łysy"
Gwiazdy (2017)
als Danisz
Mały Jakub (2017)
als Ojciec Jakuba
Sztuka Kochania: Historia Michaliny Wisłockiej (2017)
als Jurek
Prosta historia o morderstwie (2016)
als Marcin
Chemia (2015)
als Panda
Służby Specjalne (2014)
als Rafun
Molehill (2014)
als Dziad z Koniem
They Chased Me Through Arizona (2014)
als Ben
Stacja Warszawa (2014)
als Matejuk "Igła"
Pod Mocnym Aniołem (2014)
als Bukowski
Był sobie dzieciak (2013)
als Jowa
Dziewczyna z szafy (2013)
als Krzysztof
Drogówka (2013)
als Banaś
Zabić bobra (2012)
als Eryk
Dzień Kobiet (2012)
als Eryk Gąsiorowski, szef Haliny
Róża (2012)
als Wasyl
Prosto z nieba (2011)
als security guard
Skrzydlate świnie (2010)
als "Moher"
Grunwald: Walka 600-lecia (2010)
als Knight
Made in Poland (2010)
als Zenek
Trick (2010)
als "Kosa"
Piotrek Trzynastego (2010)
als Freddy Kruger
Dom zły (2009)
als Petrycki
Demakijaż (2009)
als Marcel "Łysy" (segment "Non-stop kolor")
Janosik. Prawdziwa historia (2009)
als Gabor
Moja krew (2009)
als Igor
Boisko bezdomnych (2008)
als Indor
Jak żyć (2008)
als Marcin
Środa, czwartek rano (2008)
Wszystko będzie dobrze (2007)
als Sponsor
Przebacz (2007)
als Benek
Z odzysku (2006)
als Sedzia
Solidarność, Solidarność... (2005)
als Staszek
Pitbull (2005)
als diler "Łazienny"
Ono (2004)
W dół kolorowym wzgórzem (2004)
als Marek
Stara baśń. Kiedy Słońce było bogiem (2003)
als jeździec II
Las
Rewelacyjny film
Diabeł
als Maks "Diabeł"


ikwilfilmskijken © 2024