Osmo Harkimo

Geboortedatum:
10/07/1923
Geboorteplaats:
Kymi, Finland:

Filmografie

Pähkähullu Suomi (1967)
als salapoliisi
Tuntematon sotilas (1955)
als Military Police Lieutenant
Pekka ja Pätkä lumimiehen jäljillä (1954)
als (uncredited)
Yö on pitkä (1952)
als Detective
Vihaan sinua – rakas (1951)
als (uncredited)
Radio tekee murron (1951)
als (uncredited)
Kaunis Veera eli ballaadi Saimaalta (1950)
als (uncredited)
Isäpappa ja keltanokka (1950)
als (uncredited)
Prinsessa Ruusunen (1949)
als (uncredited)
Toukokuun taika (1948)
als tavaratalon somistaja (uncredited)
Tuomari Martta (1943)
als (uncredited)
Lapseni on minun… (1940)
als (uncredited)

Productie

Laulu tulipunaisesta kukasta
Director of Photography
Lapualaismorsian
Director of Photography
Pähkähullu Suomi
Director of Photography
Rakkaus alkaa aamuyöstä
Director of Photography
Oksat pois…
Director of Photography
Tyttö ja hattu
Director of Photography
Toivelauluja
Director of Photography
Iloinen Linnanmäki
Director of Photography
Pekka ja Pätkä neekereinä
Director of Photography
Isaskar Keturin ihmeelliset seikkailut
Director of Photography
Kohtalo tekee siirron
Director of Photography
Lasisydän
Director of Photography
Sven Tuuva
Director of Photography
Niskavuori taistelee
Director of Photography
Ingen morgondag
Director of Photography
Juha
Director of Photography
Viisi vekkulia
Director of Photography
Tuntematon sotilas
Director of Photography
Tuntematon sotilas
Editor
Pastori Jussilainen
Director of Photography
Isän vanha ja uusi
Director of Photography
Veteraanin voitto
Director of Photography
Pekka ja Pätkä lumimiehen jäljillä
Director of Photography
Minä soitan sinulle illalla
Director of Photography
Sininen viikko
Director of Photography
Hei, rillumarei!
Director of Photography
Me tulemme taas
Director of Photography
Yö on pitkä
Director of Photography
Radio tulee hulluksi
Director of Photography
Rikollinen nainen
Director of Photography
Vihaan sinua – rakas
Director of Photography
Kenraalin morsian
Director of Photography
Radio tekee murron
Director of Photography
Vain laulajapoikia
Director of Photography
Kaunis Veera eli ballaadi Saimaalta
Director of Photography
Maija löytää sävelen
Director of Photography
Tapahtui kaukana
Director of Photography
Professori Masa
Director of Photography
Isäntä soittaa hanuria
Director of Photography
Aaltoska orkaniseeraa
Director of Photography
Serenaadiluutnantti
Director of Photography
Prinsessa Ruusunen
"B" Camera Operator
Pontevat pommaripojat
Director of Photography
Irmeli, seitsentoistavuotias
Director of Photography
Toukokuun taika
"B" Camera Operator
Laulava sydän
"B" Camera Operator
Haaviston Leeni
"B" Camera Operator
Suopursu kukkii
"B" Camera Operator
Naiskohtaloita
"B" Camera Operator
Intohimon vallassa
Director of Photography
Tuomari Martta
Assistant Camera
Avioliittoyhtiö
Assistant Camera
Täysosuma
Assistant Camera
Poikamies-pappa
Assistant Camera
Totinen torvensoittaja
Assistant Camera
Perheen musta lammas
Assistant Camera
Perheen musta lammas
Second Assistant Camera
Oi, kallis Suomenmaa
Assistant Camera
Oi, kallis Suomenmaa
Second Assistant Camera
Yövartija vain…
Assistant Camera
Lapseni on minun…
Grip


ikwilfilmskijken © 2024