Sven Relander

Geboortedatum:
05/24/1897
Geboorteplaats:
Helsinki, Finland:

Filmografie

Olet mennyt minun vereeni (1956)
als Olutkapakan omistaja (uncredited)
Minä ja mieheni morsian (1955)
als Hotel manager
Kuningas kulkureitten (1953)
als Abrashev
Tyttö kuunsillalta (1953)
als Gösta Alvenius
Tervetuloa aamukahville eli tottako toinenkin puoli? (1952)
Lännen lokarin veli (1952)
als (uncredited)
Tåg norrut (1952)
als Ossi Karlsson
…ja Helena soittaa (1951)
als Korpela
Ylijäämänainen (1951)
als Tavaratalon johtaja
Lakeuksien lukko (1951)
als Carl Erik Adler
Hallin Janne (1950)
als General
Orpopojan valssi (1949)
als (uncredited)
Kalle Aaltosen morsian (1948)
als Gentleman (uncredited)
Toukokuun taika (1948)
als Severus Adlerfeldt
Naiskohtaloita (1947)
als Werner Erling
Pikajuna pohjoiseen (1947)
als Albert Lindström
Hedelmätön puu (1947)
als Gynecologist
En ole kreivitär (1945)
als Pomsakoff
Hiipivä vaara (1944)
als Mäntymaa
Sellaisena kuin sinä minut halusit (1944)
als Mr. Auronen
Herra ja ylhäisyys (1944)
als Goodwin
Varjoja Kannaksella (1943)
als Suhonen
Valkoiset ruusut (1943)
als (uncredited)
Nuoria ihmisiä (1943)
als (uncredited)
Avioliittoyhtiö (1942)
als Hesekiel Hassinen
Onni pyörii (1942)
als (uncredited)
Onnellinen ministeri (1941)
als Helleheimo
Täysosuma (1941)
als Head-Waiter
Poikamies-pappa (1941)
als (uncredited)
Poretta eli Keisarin uudet pisteet (1941)
als konsuli Vaarto
Runon kuningas ja muuttolintu (1940)
als (uncredited)
Miehen tie (1940)
als Lawyer
Vihreä kulta (1939)
als Gustav Bergman
Seitsemän veljestä (1939)
als Viertola
Halveksittu (1939)
als (uncredited)
Sysmäläinen (1938)
als Axel Ringius
Poikamiesten holhokki (1938)
als (uncredited)
Falska Greta (1934)
als Mr. Grönroos
Vaihdokas (1927)
als August Lumiala
Myrskyluodon kalastaja (1924)
Polyteekkarifilmi (1924)
Nummisuutarit (1923)
als Teemu


ikwilfilmskijken © 2024