Chris Burns

Geboortedatum:
10/26/1973
Geboorteplaats:
Flint, Michigan, USA:

Filmografie

Hubcap (2023)
als Joey
TV in Bed (2023)
als Drifter Handyman with Chainsaw
No Disintegrations (2022)
als Dengar
The Unwanted (2014)
als Keith
Blowout (2013)
als Doctor FUNdamental
Dixie Times (2013)
als Louis
Bob & Bob (2010)
als Bob
Zombieland (2009)
als Bicycle Zombie (uncredited)
Scare Zone (2009)
als Daryl
Hope & Redemption: The Lena Baker Story (2008)
als Max Arthur
Psychopathia Sexualis (2006)
als Family Friend
Return of the Jackalope (2006)
als Jimmy Ray Johnson / "The Jackalope" / "Brent"
The Other Side (2006)
als Isaac
Trois 2: Pandora's Box (2002)
als Man in Park

Productie

The Unwanted
Producer
Return of the Jackalope
Writer


ikwilfilmskijken © 2024