Valentine Tessier

Geboortedatum:
08/05/1892
Geboorteplaats:
Paris, France:

Filmografie

La rivale (1974)
als Grandma
Grandeur nature (1974)
als La mère
Maigret et l'Affaire Saint-Fiacre (1959)
als Countess de Saint-Fiacre
Élisa (1957)
Notre-Dame de Paris (1956)
als Aloyse de Gondelaurier
French Cancan (1955)
als Mme. Olympe
Maddalena (1954)
als Geltrude
La neige était sale (1954)
als Mrs. Irma
Les enfants de l'amour (1953)
als The director
Lucrèce Borgia (1953)
als Julie Farnese
Des quintuplés au pensionnat (1953)
als la directrice
Le due verità (1952)
als Madame Muk
Procès au Vatican (1952)
als Mère Marie de Gonzague
Nez de cuir (1952)
als Simone de Tainchebraye
Justice est faite (1950)
als Marceline Micoulin,antiquaire, une jurée
Désarroi (1947)
als Odette
Le Lit à colonnes (1942)
als Madame Porey-Cave
L'Embuscade (1941)
als Sabine Guéret
La Charrette fantôme (1939)
als la capitaine Anderson
Abus de confiance (1937)
als Hélène Ferney
Ménilmontant (1936)
als Madame Collinet
Club de femmes (1936)
als Gabrielle Aubry - la doctoresse
Jérôme Perreau héros des barricades (1935)
als Madame de Chevreuse
Madame Bovary (1934)
als Emma Bovary


ikwilfilmskijken © 2024