Veikko Linna

Geboortedatum:
01/13/1901
Geboorteplaats:
Joroinen, Finland:

Filmografie

Ihana seikkailu (1962)
als (uncredited)
Taape tähtenä (1962)
als Arranger Puhakka
Kertokaa se hänelle… (1961)
Kultainen vasikka (1961)
als Businessman (uncredited)
Voi veljet, mikä päivä! (1961)
als Ravintola Seurahuoneen omistaja
Minkkiturkki (1961)
als Kalle
Justus järjestää kaiken (1960)
als Ministeri
Pekka ja Pätkä neekereinä (1960)
als (uncredited)
Isaskar Keturin ihmeelliset seikkailut (1960)
als (uncredited)
Pekka ja Pätkä mestarimaalareina (1959)
als (uncredited)
Punainen viiva (1959)
als Man (uncredited)
Yks' tavallinen Virtanen (1959)
als Lihavainen
Kovaa peliä Pohjolassa (1959)
als (uncredited)
Pekka ja Pätkä Suezilla (1958)
als Ben Jussuf
Kahden ladun poikki (1958)
Pekka ja Pätkä salapoliiseina (1957)
als Johannes Kulo
Herra sotaministeri (1957)
als (uncredited)
Risti ja liekki (1957)
Pekka ja Pätkä ketjukolarissa (1957)
als Untuva-Slim
Pikku Ilona ja hänen karitsansa (1957)
als (uncredited)
Juha (1956)
als Guest (uncredited)
Evakko (1956)
als Poliisi (uncredited)
Lain mukaan (1956)
als Mies pöydässä (uncredited)
Pekka ja Pätkä pahassa pulassa (1955)
als Kärnä (uncredited)
Säkkijärven polkka (1955)
als Sirkustirehtööri
Nukkekauppias ja kaunis Lilith (1955)
als (uncredited)
Kiinni on ja pysyy (1955)
als Vihtori Kiivas
Tähtisilmä (1955)
als Alfred
Veteraanin voitto (1955)
als (uncredited)
Pekka ja Pätkä puistotäteinä (1955)
als Rupula
Onni etsii asuntoa (1955)
als Santtu Rautanen (uncredited)
Taikayö (1954)
als Salomon Pilvinen (uncredited)
Hilmanpäivät (1954)
als (uncredited)
Minä soitan sinulle illalla (1954)
als Jukka Lankinen (uncredited)
Mä oksalla ylimmällä (1954)
als Guesthouse Keeper
Niskavuoren Aarne (1954)
als (uncredited)
Hei, rillumarei! (1954)
als (uncredited)
Kovanaama (1954)
als Faktori
Morsiusseppele (1954)
Alaston malli karkuteillä (1953)
als Andersson
Pekka Puupää kesälaitumilla (1953)
als Armas Kotivalo Riuku
Se alkoi sateessa (1953)
als (uncredited)
Me tulemme taas (1953)
als Konsta Karkela
Jälkeen syntiinlankeemuksen (1953)
als (uncredited)
Lentävä kalakukko (1953)
als Laihanen (uncredited)
Niskavuoren Heta (1952)
als (uncredited)
Kipparikvartetti (1952)
als (uncredited)
On lautalla pienoinen kahvila (1952)
als (uncredited)
Tervetuloa aamukahville eli tottako toinenkin puoli? (1952)
als (uncredited)
Hän tuli ikkunasta (1952)
als Detective
Lännen lokarin veli (1952)
als (uncredited)
Yhden yön hinta (1952)
als (uncredited)
Kulkurin tyttö (1952)
als Bar owner
Kuisma ja Helinä (1951)
als wedding guest in Kuban
Rovaniemen markkinoilla (1951)
als (uncredited)
Sadan miekan mies (1951)
Rion yö (1951)
Radio tekee murron (1951)
als Security Guard
Lakeuksien lukko (1951)
als Hansson
Rakkaus on nopeampi Piiroisen pässiäkin (1950)
als Roivas
Isäpappa ja keltanokka (1950)
Professori Masa (1949)
Orpopojan valssi (1949)
Kanavan laidalla (1949)
als Heikki Anttila
Rosvo Roope (1949)
als Russian peasant in saloon
Aaltoska orkaniseeraa (1949)
als (uncredited)
Kalle Aaltosen morsian (1948)
als Cook
Irmeli, seitsentoistavuotias (1948)
als Steersman (uncredited)
Hormoonit valloillaan (1948)
als etsivä Pahkanen
Toukokuun taika (1948)
als Johansson (uncredited)
Pikku-Matti maailmalla (1947)
als (uncredited)
Loviisa – Niskavuoren nuori emäntä (1946)
als Rasila(uncredited)
Kirkastuva sävel (1946)
als (uncredited)
Synnin jäljet (1946)
als Molester (uncredited)
Nuoruus sumussa (1946)
als Karppi
En ole kreivitär (1945)
als Police Commissioner
Nokea ja kultaa (1945)
Suomisen Olli yllättää (1945)
als Karkea mies (uncredited)
Vain sinulle (1945)
als (uncredited)
Anna Liisa (1945)
Ristikon varjossa (1945)
als Niirinen
Suomisen Olli rakastuu (1944)
Anja tule kotiin (1944)
als Otto Samuelsson
Sylvi (1944)
als Sandell
Nainen on valttia (1944)
als Theatre Director
Suurin voitto (1944)
als Antti Koskinen
Vaivaisukon morsian (1944)
Suomisen taiteilijat (1943)
als (uncredited)
Synnitön lankeemus (1943)
als (uncredited)
Yrjänän emännän synti (1943)
als Samuel Utti
Hevoshuijari (1943)
als (uncredited)
Nuoria ihmisiä (1943)
Tuomari Martta (1943)
als Johannes Raitanen
Tyttö astuu elämään (1943)
Katariina ja Munkkiniemen kreivi (1943)
als (uncredited)
Niin se on, poijaat! (1942)
als (uncredited)
Rantasuon raatajat (1942)
als Veijonen
Suomisen Ollin tempaus (1942)
als (uncredited)
Puck (1942)
als (uncredited)
August järjestää kaiken (1942)
als (uncredited)
Kersantilleko Emma nauroi? (1940)
als Joki-Paavola
Lapatossu ja Vinski olympia-kuumeessa (1939)
als Jussi Lahtinen (uncredited)
Laulu tulipunaisesta kukasta (1938)
als Mr. Moisio

Productie

Taikayö
Location Manager
Nokea ja kultaa
Location Manager
Suomisen Olli yllättää
Location Manager
Suomisen Olli rakastuu
Location Manager
Anja tule kotiin
Location Manager
Sylvi
Location Manager
Nainen on valttia
Location Manager
Suurin voitto
Location Manager
Tyttö astuu elämään
Location Manager
Suomisen Ollin tempaus
Location Manager


ikwilfilmskijken © 2024