Jalmari Rinne

Geboortedatum:
11/13/1893
Geboorteplaats:
Asikkala, Finland:

Filmografie

Älä nuolase… (1962)
als Vuorela
Toivelauluja (1961)
als Jalmari Jäävuori
Kankkulan kaivolla (1960)
als vanha vallesmanni
Nummisuutarit (1957)
als Sepeteus
Morsiusseppele (1954)
als Police officer
Kunnioittaen (1954)
als Lehtinen (uncredited)
Kuollut mies kummittelee (1952)
als Veikko Viira
Yhden yön hinta (1952)
Vihaan sinua – rakas (1951)
als Halttunen
Lakeuksien lukko (1951)
als vallesmanni
Katarina kaunis leski (1950)
als Torsten Cajalen
Maija löytää sävelen (1950)
als Arvi Tamminen
Isäpappa ja keltanokka (1950)
Jossain on railo (1949)
als Master of Anttila
Katupeilin takana (1949)
als William Molander
Isäntä soittaa hanuria (1949)
als Eernesti Juntukainen
Prinsessa Ruusunen (1949)
als Lord Chamberlain
Pikku pelimannista viulun kuninkaaksi (1949)
als Antti
Ruma Elsa (1949)
als Library Janitor (uncredited)
Onnen-Pekka (1948)
Laitakaupungin laulu (1948)
als Syyttäjä
Särkelä itte (1947)
als 'Jallu'
Pikku-Matti maailmalla (1947)
als Eemeli Ratamäki
Kultamitalivaimo (1947)
als CEO
Kirkastuva sävel (1946)
Kultainen kynttilänjalka (1946)
als Kataja
Nuoruus sumussa (1946)
als (uncredited)
En ole kreivitär (1945)
als Triple
Nokea ja kultaa (1945)
als Siltanen
Suomisen Olli yllättää (1945)
als History Teacher
Ristikon varjossa (1945)
Suomisen Olli rakastuu (1944)
Sylvi (1944)
als Brun
Nainen on valttia (1944)
als Head of Music Department
Vaivaisukon morsian (1944)
Synnitön lankeemus (1943)
als Theatre Director
Yrjänän emännän synti (1943)
als Dean
Tuomari Martta (1943)
als Seppä
Katariina ja Munkkiniemen kreivi (1943)
als Fredrik Armborg
Rantasuon raatajat (1942)
Suomisen Ollin tempaus (1942)
August järjestää kaiken (1942)
als Hjalmar von Bergenbohm
Avioliittoyhtiö (1942)
als Mr. Makkonen
Onni pyörii (1942)
Oi, aika vanha, kultainen…! (1942)
als Albin Lundell
Perheen musta lammas (1941)
als Nilsson
Kulkurin valssi (1941)
als Mirko
Oi, kallis Suomenmaa (1940)
Runon kuningas ja muuttolintu (1940)
als Pitkä
Aatamin puvussa – ja vähän Eevankin… (1940)
als Viirimäki
SF-paraati (1940)
als Benjamino Diabolo (uncredited)
Serenaadi sotatorvella eli sotamies Paavosen tuurihousut (1939)
als Sylvester Sointuperä
Pikku pelimanni (1939)
als Antti Suominen
Jumalan tuomio (1939)
als Porras
Halveksittu (1939)
als Jaakko Könni
Helmikuun manifesti (1939)
als Farmer
Nummisuutarit (1938)
als Karri
Rykmentin murheenkryyni (1938)
als Yrjö Jylhämies
Syyllisiäkö? (1938)
als (uncredited)
Kuriton sukupolvi (1937)
als (uncredited)
Kuin uni ja varjo (1937)
als (uncredited)
Koskenlaskijan morsian (1937)
als Iisakki
Kaikki rakastavat (1935)
als Karma
Siltalan pehtoori (1934)
als Kurt Alarik Paul
Ne 45000 (1933)
als Antti Ahonen
Se parhaiten nauraa, joka viimeksi nauraa (1921)
als Waiter

Productie

Kuriton sukupolvi
Assistant Director


ikwilfilmskijken © 2024